Mitt dag har varit helt strul så nu har jag äntligen fått tillbaka mitt internet!

Yes, ni ser rubriken så planerna idag sprack. Så jag gör en del idag och resten imorn! ❤

Bloggar som jag läser: http://annicaenglund.se/ Annica var med i Big Brother och hon var verkligen en av mina favoriter i huset. Idag skriver hon mycket tips om olika produkter och lägger även upp en del smink videos.
Hon skriver en del om sin vardag och såklart om sin sambo Marcelo som också var med i Big Brother. Jag läser henne dagligen och jag tycker hon är jätte bra och man får verkligen bra tips.
Här om dagen skrev hon ett inlägg om olika frisyrer till olika ansikts former.

http://marcelos.se/ Marcelo Pena har också en blogg och där skriver han också en del intressanta saker som tex mode tips för både killar o tjejer. Men också mycket om sin vardag m.m
Han kan ibland lägga upp olika tränings tips vilket är jätte bra, han tränar nästan alla dagar i veckan på gymmet, då lägger han upp en del videos/bilder som visar hur man kan göra. Väldigt bra blogg!

http://zarish.blogg.se/ Zara Larsson den unga 15 åringen, hon lägger upp en del bilder och info om sitt liv. Nu när hon har slagit igenom som stor artist och ligger 1:a på spotify med låten (Uncover) nu nydligen lägger hon upp bilder om sin resa i L.A. Det är jätte kul och läsa verkligen!

http://nikkaan.blogg.se/ - Nicole är Cheerleader och går i laget Eagles som är svenska mästare. Hon bloggar såklart en hel del om sitt lag och sin utveckling, om deras träningar osv.
Hon lägger också upp en del om Demi Lovato hon är ett väldigt stort fan och lägger upp en del coola quotes om henne. Hon är en enkel bloggare och man får följa med henne i hennes liv och vardag. Jag tycker att hon är en jätte duktig bloggare!

Yes det var några utav mina bloggizzzar som jag läser dagligen då, hoppas ni är nöjda och kikar in! ❤
Kramizzz





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR