Tränings appar, tips! ❤

Så tänkte tipsa om två jätte bra appar den heter träningspass. Där finns dom olika passen för olika muskler. Man kan träna mage, kondition osv.
Sen kan man välja hur länge man vill köra och så.
Den är jätte bra och jag har använt den mycket själv. Så jag rekommenderar den appen jätte mycket!
Moves appen är typ som en steg räknare så jag la den där bland dom andra två, yes

Kramizz


Summer outfit ❤

Hittade en jätte söt sommar outfit.

Solglasögon - 69kr på Glitter

Tröja kan man hitta liknade på hollister/HM/Gina - 149kr/99kr

Shorts - Hollister/HM/Vero moda dom brukar ligga runt 99kr/149kr

Scarf - HM 99kr

Nagellack - kicks 99kr

Smycken + skor dom vanligaste affärerna. Skopunkten/Glitter/ur o pen skorna ligger runt 299kr smycken olika priser.

Kramizzz


Min helg ❤

Okej my weekend!
I fredags så gick vi på båten vid halv sex ca. Vi gick på båten och sen gick vi mot våra hytter för att packa upp och göra i ordning oss. Sen gick vi runt på båten men det hände inte så mycket eftersom att alla hade precis kommit på.

Så vi tog min system kamera och började att fota. Vi gick upp på däck 10 och gick ut och tog en del knasiga bilder tillsammans! ❤

Sen gick vi in på club cocabana och lyssnade på något jobbigt band men efter ett tag gick vi där ifrån och spelade på några spel automater. Självklart så förlora jag allt haha..
Till kvällen så började allt och det var olika band som spelade på olika ställen och sen var det disco högst upp på däck 10. Vi gick upp och tog en drink (coca cola + fanta) sen dansade vi lite grann. Sen spanande vi också in en snygg kille, vi tre stirra ut honom 24/7 hahaha..

På morgonen var allt segt på grund av att vi knappt sov. Men vi gick till frukosten och där finns verkligen ALLT!!!! ❤ älskar verkligen frukosten där haha! Efter det gick vi till tax freen och köpte lite saker. Jag köpte en nytt iphone skal från Guess , ett nytt puder från Viva la diva , godis och en Angry birds dricka. (Jätte god btw) ❤

Sen så gick vi till club cocabana igen och lyssnade på kareoke och dom var jätte dåliga haha.. Så vi gick därifrån och lyssnande på ett annat band den sista timmen. Sångaren flörtade med mig men jag fattade inget haha (as useual) Dom sista minuterna gick jag o Isabelle runt lite vi åkte bland annat i trapporna vilket var jätte kul :D Börjar bli bra på det där!

Jag har haft jätte kul med tjejorna på den här kryssningen och vi tre har haft det jätte mysigt och jag ser ifram imot nästa gång! Som sagt jag är jätte nöjd och woho ❤

(Här kommer några bilder från båten men dock inte med systemkameran utom med iphonen)

Kramizzz


We ❤ it

Tänkte tipsa om we ❤ it till er för jag älskar verkligen den appen. Om ni inte har den så ladda ner den! Den är helt gratis.

Där visar den bilder på i princip allt, jag skulle kunna titta igenom den i timmar vilket jag råka göra än gång haha. Det finns så mycket att titta på och det tar aldrig slut!
Du kan till och med söka på det du letar efter som summer outfits eller nån artist elr vad som helst!

Så jag hoppas att nu skaffar den ni kommer bli så nöjda och man kan följa personer där också som om det är nån som laddar upp jätte fina bilder som ni vill fortsätta att se, så klickar ni bara på följ. Om man hjärtar bilderna så får man dom till sin egen profil. Så man kan inte ladda upp ens egna bilder utom man kan bara ladda upp bilder från internet om jag förstår det rätt.
Men jag brukar inte göra det utom kollar mest igenom på inspiration osv.

Kramizzzz


Today is the day!!!!!! ❤❤❤❤❤❤

Åh bara några timmar kvar (två) sen är det dags att ge sig av mot tjejerna!

"Am sow exited i just cant hide it"
Haha ni vet den där låten xD

Jag har med mig min system kamera så jag kommer ta en massa fräcka bilder åt er ;D det kommer bli så kul!

Jag kanske gör en överraskning till er också en sak som ni kommer att vinna så håll era ögon öppna!
Mer uppdatering är på gång och ha en jätte bra dag!

Kramizzzzz


Äntligen wiho!!❤❤

Påsklov påsklov påsklov! Är typ ledig i två veckor nu! OMG wiho!
Inga prov, inga läxor och ingenting med skolan att göra right now.
Är så himla lycklig och mår så bra! :D
1. För att det har hänt en sak
2. För det är kryssning imorn
3. För att det är påsklov

Kramizz


The dress

Den här klänningen kommer upp på we heart it hel tiden, haha. Den är ju fin och den finns i rosa också.
Jag gillar hur den ser ut där bak, den är lire annorlunda och fin på sitt sätt.

Men jag har ingen aning vart man kan köpa den?! :s

If u know, comment down below ;)
Kramizzz


Mar. 27, 2013

Jag känner såhär att nu är det ute långt kvar o alla tankar börjar att springa hit o dit. Jag har så många frågor, men jag vet inte vem jag ska ställa dom till eller om jag vill fråga dom.

Det är så himla mycket just nu med skolan o allt. Jag hinner inte med alla, det är jätte många jag skulle vilja ta upp kontakt oftare mä och folk som jag bil träffa men tiden räcker inte till.

• En grej som kommer snart är balen, haha jag har inte ens börja leta bal klänning än. Jag har inte ens funderat på balen än, kort elr lång klänning? Starka färger elr ljusa färger?
Jag har ingen aning :s skulle vara jätte snällt om nån ville tipsa, comment down below! ❤

• Jag skulle vilja fota mycket mer, jag har fått ett stativ nu så jag är jätte glad, men jag väntar fortfarande på att snön ska smälta så man kan ta mer bilder ute utan att frysa med varenda ben man har i kroppen.

• Jag skulle vilja berätta för en person om en sak, jag skulle vilja lägga ner tid på personen och jag är rädd att det kmr vara försent snart.

• Jag skulle vilja skriva klart min bok, vet att jag har hela sommaren + lite lov. Men det skulle vara så skönt att vara klar så att man kan publicera den.

Hahaha.... Kan man inte bara stanna allt för en sekund? Jag måste hinna tänka!

Kramizz


Ingen PLL idag! :(

Förra veckan var sista avsnittet utav PLL, vilket är så sorgligt för att nästa
säsong kommer i juni, man bara nereeeeeeeeeej! Min onsdags tradition är borta :(

Nu har jag bara tvd o teen wolf kvar!
Kramizzz


Bad morning :/

Jag hade värsta drömmen imorse! Asså ni kan inte ana! Det kändes så himla verklig och sen vet ni vad som händer då? Jo mitt alarm ringer o jag bara wtf och låg där helt chockad haha :O

Oh vad arg jag blev, har ni haft sådär nån gång?
Kramizzz


Wanties! ❤

Hittade jätte fina iphone skal till sommaren, man kan aldrig ha för många skal u know ^_^

Yes, hoppas ni också gillar dom
Kramizz!


Hunters! ❤

Har länge velat ha ett par svarta Hunters, men dom är så dyra haha så har slängt tanken hit o dit om det är värt det. Dom flesta av mina kompisar säger att dom är jätte bra och jätte sköna osv.

Jag vet att dom finns på tyr o kök i Tyresö Centrum dom kostar ca 1050.
Dom är jätte fina verkligen ❤


Road trip in USA! ❤

En av mina drömmar är att åka på road trip u Usa! Haha det skulle vara så coolt, att åka från New York till Las vegas osv. Min faster har gjort det, förra året åkte hon runt till dom olika städerna åhhhh vad avensjuk jag blev!

Dessutom har hon åkt till Paris nu och ska vara där en vecka.
Plus att mina föräldrar ska till Barcelona snart också!

Jag vill också åka utomlands! Helst till New York eller Italien igen elr Spanien för jag har inte varit där.
Kramizzzz! ❤


App till iphone! ❤

Den här appen är jätte bra och den är söt :) man kan ändra färg på dom olika apparna som till exempel på bilden, apparna blir jätte söta haha, det finns massa olika stilar. Kramizz ❤


Sweet outfit! ❤

Liknade outfit som jag la upp förut med lite andra detaljer, men jag älskar verkligen stilen! ❤


Four more days, then bay bay

Tänkte berätta om mina planet inför helgen, på fredag ska jag, Isabelle & Felicia åka på en kryssning tillsammans. Vi ska åka båten Birka Paradice och vi kommer ha så himla roligt! :D Längtar redan och det är bara några dagar kvar! Vi kommer ha så kul och jag kommer bli galen på den där båten hehe ^_^ Man får ju alltid lite extra energi när man springer runt där hit och dit! Min favorit grej på båten haha är dom där spel automaterna kan typ spendera timmar på dom och jag blir jätte glad om jag vinner 50kr eller 5 kr så länge jag vinner något ;)
Det var så dåligt jag vann hela jackpoten en gång på 300 kr. En timme senare var dom pengarna borta, så typiskt mig haha. Jag ser verkligen ifram imot det och räknar ner dagarna!
 
Denna bild tog jag i sommar med dom bästa, så himla fina båda två! ♥
kramizzzz
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogg tips olika sidor! :)

http://www.uffessakerochting.se/store Det är en jätte bra sida och dom har en massa roliga saker som till exempel billiga iphone skal och iphone smycken. Dom har också olika smink sätt, fina smycken och olika hårslingor i olika färger :)

http://www.youtube.com/user/IJustWantToBeCool?feature=watch
Det här handlar om tre killar som gör otroligt bra videosar på youtube, dom läger upp en video varje vecka och jag följer dom och har sett alla haha, dom är så himla bra och man skrattar typ ihjäl sig. Asså jag kollade på dom i timmar haha.. man bara skrattar o skrattar. Vissa videos är lite överdrivna haha det kan jag hålla med om men dom flesta är grymt bra! Love this boys Här är en av mina favo videos på dom http://www.youtube.com/watch?v=-XbuX4WWcVw enjoy!
 
http://www.amberbird.se/ Den här sidan har jätte fina hår förlängningar och hår slingor jag själv har inte beställt där ifrån men jag har hört att många har gjort det och då har jag hört jätte positiva saker om det! Dom har även hår kalk så man kan göra dip dai (stavning :s) haha vet inte men ni vet när man kan göra topparna i olika färger. Jag kanske ska beställa det, det skulle vara kul att ha för då kan man göra det som en engångs grej.
 
http://www.yves-rocher.se/control/showcart Den här sidan har jätte bra produkter från ansiktet och jag rekommenderar både deras smink och nagellack! Jag blev jätte nöjd när vi beställde från dom och min mamma har beställt från dom flera gånger nu och jag bara älskar deras produkter verkligen!
 
 
Yes det var lite tips från mig ha det bra people!
Kramiiiizzz
 
 
 
 
 
 
 
 
<

hellue blogizzeen! ❤

Hittade dessa ur snygga ringar på we heart it och jag blev bara tvungen att lägga upp dom. Haha måste vissa er min fina inspiration, nej men älskar verkligen den appen! Yes men det var allt för mig nu, kram ♥
 
 
 
 

Mums! ❤

Hahaha dumma we ❤ it som lägger ut sånna här bilder!! Man blir så suktad!

Längtar mer o mer till sommaren nu, idag fick jag verkligen vår känslan! Jag kunde äntligen ha min skin jacka utom att frysa och mina convurse! Åhh ❤❤

Snart kommer man kunna gå i shorts hoppas jag och sina coola solglasögon hahah ;D❤

Standard jag och glas ögonen men tycker dom är så fina, jag köpte ett par nya här om dagen på Glitter. Skit snygga. Dom fanns i olika färger som svart/silver men jag tog dom i guld.
Det är sånna där pilot solglasögon, jag hade ett par jätte snygga som jag köpte i England men dom gick sönder haha :(

Så nu tog jag chansen och köpte ett par nya! ❤

Kramizz!


Fakta om mig ;) ❤

1. Jag heter Nikkita och Helena i mellan namn

2. Jag har två syskon Elin & Hanna.

3. Älskar att skriva, drf skaffa jag bloggen för att dela med mig av tips o mera :)

4. Uncover med Zara Larsson är min favorit låt.

5.Jag har över 600 följare på insta haha (fett stolt tjej) heter sniikii där om ni vill följa moi! ❤

6. Jag har varit i Italien minst 7 gånger.

7. Jag är jätte dålig på att åka skidor, ramlar typ hela tiden så ska hålla mig i värmen istället ;)

8. Jag älskar att vara med mina kompisar och jag har dom bästa man kan ha verkligen, dom är grymma allihoppa! ❤

9. Jag tycker om vit choklad mer än vanlig mjölkchoklad haha ;)

Kramizz


Nails ❤

Så jag hittade några fina bilder på we ❤ it på olika nagel stilar, hur man kan måla dom osv. Det finns så mycket fint!
Jag själv är inne på att göra fransk manikyr och förlänga dom lite på någon salong. Vid port73 vet jag att dom en nagel salong och där är det rätt billigt att göra. Sen vet jag att det finns ett ställe mitt imot expresso house på gullmarsplan. Där gör dom också det billigt. Det kostar nånting runt 330 tror jag :)

Men jag kan ta reda på det och tipsa sen, kramizz ❤


Iphone skal! ❤

Jag har länge funderat på att köpa detta iphone skal med vingar det finns lite olika varianter utav den så jag vet inte jag ska fundera på saken :)

Kramizzz! ❤


Bruno mars ❤

Jag kan inte sluta lyssna på (when i was your man) den är så vacker. Jag trycker att den är jätte fin! Waaaahhh! Jag kan redan nu avslöja en hemlighet.

Den 2 november ska jag och bästa Moa gå på Bruno mars konserten i Ericsson Globe. Wiho! ❤❤

Så då får jag höra på dom bästa låtarna, men peace o ha en bra dag!

Kramizzzz!


Döskalle tröjor ❤

Så de har blivit väldigt populärt med döskalle tröjor och jag själv har funderat påatt köpa den med spets, jag tycker att den är jätte fin!

• Jag tror att den kostar ca 199 kr på HM men jag har inte hittat den än, för den är alltid slut. Men yes jätte snygg i alla fall ❤

• Tycler ni att dom är fina? ❤

Kramizz


Ett utav mina favo minnen från eng ❤

Haha en rolig grej som hände var att min kompis Lisa frågade om hon fick ta en bild med poliserna, sen så frågade hon om hon fick låna hans hatt. Det fick hon haha hon var den första som frågade då. Efter ett tag kom hela gruppen och frågade en efter en om dom också fick göra det, vilket var lite kul. Sen när får EF grupp hade frågat så kom det en massa andra personer haha massa randoms som inte vi kände som också frågade. Så det blev jätte populärt och till slut frågade alla!
Haha det var bara en utav sakerna som Lisa gjorde på denna resa, hon har gjort så mycket mer den tjejen ❤

På bilderna är olivia, Ebba, Alice och Mia ❤

Bilden med Lisa har jag på datorn så går lägga upp den senare!

Kramizz!


Har ni haft en bra helg? ❤

 
Helgen leder mot sitt slut och jag kunde inte vara mer nöjd. Sen är det bara några dagar kvar till påsk så då får man vara ledig en vecka vilket kommer bli skönt. Jag hoppas att ni har haft en bra helg också! 
 
• så jag har tittat på dom här olika par skalen elr vad man ska säga haha! Jag tycker att dom är jätte fina! ❤ 
Det skulle vara gulligt att dela den men nån kompis/närstående elr nån i familjen kanske. Jag tycker att det är en rolig ide och jag ska tänka på den! :) 
 
Vad tycker ni om dom här skalen? :) ❤
 
kramizz
 
 
 
 
 

Blogg tips filmer!

1. LOL-I en värld dominerad av att hålla kontakter via YouTube, Twitter och  Facebook så försöker Lola och hennes vänner hålla kontakten med sina  internetromanser och undvika att deras överbeskyddande föräldrar lägger sig i. Lola och kyle är bästa vänner men på ett sätt kan dom inte sluta dras till varandra, Lola har ju redan sin pojkvän som hon älskar. Kýle har ett  band och dom ska uppträda på en klubb men det tycker inte Kyles pappa han blir rasande och slår sönder Kyles gitarr och samtidigt blir det en dotter/mamma fight om en del olika hemligheter som dom båda har.
 
(Min personliga åsikt är att jag älskar denna film, det är en favorit till mig och den är verkligen jätte bra! Om ni inte har sett den så gå in på www.swefilmer.comoch kolla på topplistan till höger, den ligger högst upp, ha en riktigt trevlig filmkväll då!)
 
 
2. The hangover- (komedi) Det handlar om ett gäng gillar som åker till Las Vegas för att deras bästa polare ska gifta sig, men på kvällen så dricker dom sig fulla och dagen efter blev inget som dom hade tänkt sig. Dom vaknar i sitt hotell rum allt upp och ner, deras kompis som ska gifta sig är borta, en av killarna har tappat en tand och dom har en massa kvitton och bilder från olika ställen. Vart dom har varit kommer dom inte ihåg, vart dom ska kan bara deras ledtrådar hjälpa till med. Kommer dom hitta sin kompis? Gå och kolla vet jag ;)
 
(Älskar den här filmen och kan kolla hur många gånger som helst på den! Man skrattar så mycket och man kan inte tro att det är sant, det finns en del två på den också och del tre kommer i slutet av året så yes verkligen en rekomenderad film! ;)
 
3. The last Song - (kärleksdrama)  Den här filmen handlar om en tjej som måste flytta till sin pappa på landet, hon har inga kompisar där förutom sin brorsa. Hon hatar det där stället och vill bara åka hem, det finns inget att göra där och något som hon hatar ännu mer är sin pappa. En dag så går hon till en karneval på stranden och där träffar hon den snyggaste killen. Han är väldigt charmig mot henne men allt slutar i missförstånd och hon putar iväg honom. Hon hittar en dag sköldpadsägg på stranden och bestämmer sig genast för att ta hand om dom, bara att då är det han som kommer, han jobbade nämligen somdet. Honigronerar honom hela natten men kan inte låta bli att titta på honom sen börjar den härliga r
 
esan han visar en helt annan sida av sig själv och hon kan inte vänta på att följa med.
 
 
 
4. Mean Girls- (komedi) Det handlar om en tjej som vill sätta dit dom elaka tjejerna på skolan "dom snobbiga" Hon och hennes två bästa kompisar kommer på en plan, för att bryta dom måste hon själv bli en utav dom. Problemet är att hon går in för mycket i rollen och blir till slut den nya "it" tjejen, hon blir mer populär än någonsin och killarna är på henne, alla vill vara med henne. Hon sviker sina gamla men dom håller fortfarande hårt i planen och skämmer ut henne. Men innan dom gör det, är det någon annan som hinner förre
 
(Det här är väl mer en tjej film skulle jag vilja säga, man måste vara lite på hugget för en komedi då haha, den är faktiskt helt okej. Jag har sett den här filmen så många gånger nu och drf ville jag visa den för er. Om ni inte hittar någon bra film så kan ni alltid kolla på denna!)
 
 
 
5. Black Swan - En dröm, en tjej och allt måste vara perfekt. Hon kämpar och kämpar för sin dröm som svanprinsessan i balletteatern Black Swan. När hon dansar är allt perfekt och hon kunde inte göra ett steg fel utom allting satt förutom glöden. Hennes sexiga sida kommer inte fram i hennes dans, den där passionen som gör att hon glöder. Hon hackar på en vän till en klubb för att försöka släppa loss lite, kompisen spetsar hennes drink och genast försvinner hon sig bort i drömmar. Hon kan inte skilja på dröm/lögn/sanning längre utom hon är fast i sig själv. Hur ska hon förstå vart hon är? kommer hon få bli svanprinsessan?
 
(Den här filmen är lite speciell, haha jag blev lite snurrig utav handlingen men den är faktiskt bra och därför vill jag rekommendera den)
 
 
 
Alla filmer som jag har rekommenderat finns på www.swefilms.com sen söker ni bara i sökrutan. Jätte enkelt, det är en väldigt bra sida där många bra filmer finns och det är helt gratis så klicka bara på länken så tar den er dit. Filmer & Tvserier finns där så ha en trevlig kväll. Kramizzzz
 
 

My day ❤

 
Åh! Tack för denna underbara dag! Är så sjukt glad för att jag fick komma upp och träffa honom. Jag bara Anton le! Och då gjorde han det haha, men var så himla nervös att jag skaka jätte mycket så bilden blev suddig men jag är ändå nöjd! ❤
 
Haha jag var helt sjuk... Jag stod lite över en timme för att komma upp till honom men det var helt klart värt det, nu har jag lugnat mig och sitter o bläddrar igenom bilderna ha en bra söndags kväll blogizzzzzen! ❤
 
Här är några bilder från dagen, enjoy! 
 
 
 

On my way to the boy! ❤

Så sitter nu på bussen till Haninge centrum för att träffa Anton Ewald vilket jag har bloggat om ca 10 gg nu haha så för er som inte gillar honom elr vill läsa något annat roligt på bloggen så ska jag skriva lire andra roliga saker sen, så håll koll lite under 3-4 tiden kanske ;D

Till er som gillar honom ska jag försöka fixa en massa bilder och vissa lite extra sen i en annan kategori, så kramozz!❤


Blogg tips! Serier & Filmer :)

1, Pretty little liers. 
Det handalr om 5 tjejer som blir bästa vänner, en utav tjejerna dör och då splittras alla och åker till olika ställen.
När begravningen ska hållas så måste alla träffas igen och då börjar dom spammade sms:en från A.
Skrämmande saker börjar hända, Hanna blir nästan påkörd utav en bil, Spencers storasyter är på platser där    hon igentligen inte ska vara, Aria får hem ett kostigt brev och Emely tvingas ta svåra beslut.
Staden var inte som förr, när Alisson var med så var det annorlunda mer glatt, nu vet dom knappt vilka man ska lita på.
 
(Min personliga åsikt om serien är att jag älskar den, det är absolut en favo serie och jag har redan sett alla säsonger och nu måste man vänta till juni för att säsong 4 ska komma ut, så till er som inte har sett den är jag väldigt avensjuk på er! Så gå in på www.swefilmer.com och sök på Pretty little liers)
 
2. revenge
Amanda Thorn är en vanlig glad 8:åring som har ett perfekt liv med sin mamma & pappa och sin hund Sammy.
Mamman är allvarligt sykiskt sjuk och pappan berättade för Amanda att hon dog. En dag kom det stormade in människor och tog ifrån Amandas pappa, hon blev kvar lämnad ensam tills dom flyttande henne till ett barn behandling. Dom behandlade Amanda som en brottsling och dom tryckte i henne lögner om att hennes pappa var ond och en dålig människa, Att han hade dödat en massa människor på ett plan. Hennes kompis kom en dag med en låda som hennes pappa hade lämnat kvar och i den lådan börjat allt, hon ska nu ge hämnd till alla som krossade hennes far, dom som satte dit honom och hon kommer ta dom en för en.
 
(Min personliga åsikt här är att den är lite små seg och lite utdragen men den är fortfarande jätte bra och därför tipsar jag den för man måste vara lite öppen och verkligen hänga med för då är det jätte spännande! Det händer så mycket hela tiden och vissa delar är så otroligt bra och verkligen i mitten utav säsong två för då fattar man allting och man förstår verkligen, så grymt bra serie)
 
 
Okej det var två serier som jag verkligen älskar, i nästa blogg inlägg kommer det filmer. krammizzzz!♥
 
 
 

Well godnight blogizzzzz!! ❤

Dagen har varit bra och jag är jätte glad, jag fick en två nya vänner idag haha! Yes här börjar man bli social ;)❤

Hihi men helgen börjar riktigt bra och om några timmar kommer jag få se Anton Ewald, jag Isabelle och Melani ska gå och se honom. Vem vet vi kanske tar en fila där också, wow! Haha måste spara pengar till båten, men när man ändå är o centrum så måste man ju köpa något haha ;D
Kanske en liten kaka, nej haha jag ska försöka vara duktig. Har redan bränt 800kr på kläder här om dan haha.. Men jag förkäna det eftersom jag har jobbat för dom så yes! ❤

To do list for tomorow:

~ lägga upp bilder från dagen med Anton och signeringen.

~ Tipsa om en blogg

~ Lägga till en ny kategori

~ Berätta om ett favo minne från Eng

~ Tipsa om bra filmer + serier

~ plus mycket mer! ❤

Så krammiiizzzzz!


Blogg tips! Outfits ❤

Så jag tänkte tipsa er om lite vår/sommar outfits som jag hittade. Först en vanlig blå tröja med vita ränder den kan man hitta tex: Vero moda, HM och kapphal dom vanliga affärerna. Skorna-gå bara i på sko punkten och hitta ett par fina vita sneakers elr vita convurse ännu snyggare ;) ❤

Outfit: 2 nitar, nit tröjorna hittar man också i dom flesta affärerna som Gina, HM, Monki, New Yorker m.m den ligger runt 199kr och 149kr.

Skal- skalen finns på dom flesta sidorna med skal på internet som fyndig, miniinthebox, uffe saker o ting m.m

Väst- skulle gissa på Vero Moda och affären Zassa som ligger in Port73 ;)

Yes lite tips från mig, kramizzzzz! ❤


Blogg tips! Johanna Svensson

Okej bloggisen! haha vad gulligt det lät med bloggisen men nu vill jag att ni alla ska kika in på Johannas blogg, det är en blogg som jag personligen följer hon är också en vän till mig. http://johannaasvenssonn.forme.se/ klicka på den länken så kommer hennes grymma blogg upp! ♥
 
Hennes beskrivning utav bloggen ;)
Johanna Svensson, 16 år och bor i Stockholm. Bloggar om min vardag som innefattar allt från shopping och fika med vänner till mysiga hemmakvällar med Gossip girl. Hoppas att ni gillar den!
 
Yes grymt fin tjej med en massa spännande inlägg, kramizzz ♥
 

Inspiration to summer ♡

Whos with me? Snart ska jag kolla upp lite grejer på datorn, tänkte kolla på lite kläder och sen ska jag försöka planera inför imorn. Måste till centrum tidigt för att få bra platser så yeay ;)

Sen efter det då måste man kolla på outfits tills imorn så att man ska se bra ut haha. Jag funderar också på att sno lite glads upp ifrån, vi har också köpt maränger så det kanske blir mys ikväll ^__^ annars händer det inte så mycket mer, kanske ska små fixa med bloggen.
Är trots allt nöjd med dagen. Kramizzz!


Mina iphone skal! ;)

s
 
Inte det bästa ljuset eller bakrund men här är nästan alla mina iphone skal! Tre utav dom köpte jag på den där sidan som jag länkade om. Usa skalet kosta 60 tror jag så det var rätt billigt den är en utav mina finaste.
Dom andra har jag fått från olika affärer som HM, Glitter osv. Yes det är mina skal, ha en bra kväll! <3

iPhone skal! ♡

Dom här skalen är jätte populära nu och personligen tycker jag att dom är jätte snygga så om ni sitter och suktar på ett iphone skal så kolla gärna sidan:

www.miniinthebox.com sen går ni på skal. Sen till att det är den svenska sidan också så att priset står i kronor och inte dollar.

Rekommenderar sidan verkligen, det är tom fri frakt på vissa av skalen också så passa på kram ;) ♡


welocme! :)

Yes så idag har jag inte gjort så jätte mcyekt utom skrivit några sidor i min bok, det går framåt och jag är riktigt nöjd. Jag har också läst några sidor i boken Hunger Games, jag har inte sett den filmen än utom vill helst läsa boken först. Men jag kan verkligen tipsa om boken den verkar jäte bra för er som inte har läst den!
 
Imorgon ska jag och mina kompisar dra till Hanige Centrum eftersom Anton komer vara där och sjunga + singnera!Så då får man träffa idolen oh yes ;D ♥
 
På påsklovet kommer det hända en massa saker som jag ser ifram imot! Jag ska bland annat jobba på hunddagiset igen och sen ska jag på kryssing med två av mina bästa kompisar och så kmr det ännu mer info ;)
Längtar redan till allt och jag spricker snart haha, vill bara att det ska hända nuuuueee! Det händer en massa spännade saker precis som det kommer hända med bloggen. Nu blir det all in! Nu ska jag sattsa gärnet med frågestunder, tävlingar och mycket mer! Okej men dåså. Snart ska jag lägga in lite fler kategorier och sen lite olika outfits till våren så håll utkik och klicka gärna in sen ♥
 

Sanningar ♡

1. Jag älskar att småretas ;D

2. Jag brukar dansa omkring hemma när jag är ensam.

3. Jag gillar tv serier mer än filmer o vanlig tv.

4. Cookie dough är den godaste Ben&Jerry glassen! ♡

5. Jag älskar att fota med min sytemkamera allt från djur/blommor till människor/natur.

6. Jag skulle vilka hoppa bungyjumping eller hoppa fallskärm bara för att övervinna min höjdskräck.

7. Jag var inte med på spex i år :/

8. Jag är "vän" med zara Larsson :)

9. Jag skulle vilja sjunga på skolavslutningen men är för feg för att ställa upp. Haha..



Okay boys/girls!

Hihi är så himla glad jag bara strålar inombords! Mår ni också bra? :)

Har haft no i np så har pluggat till det rätt mycket drf har bloggen varit ner lagd men nu är jag tillbaka! Usch haha det var jätte svårt! Jätte jobbigt bläää...

Aja men jag har varit oss bästa idag,vi spela lite och sen fick jag smaka hennes goda kladdkaka! :D
Älskar den tjejen ;)♡
Hehe men inte när hon vann med typ 10-0 haha... Jag är så dålig xD

Yes men min dag var awesome, hoppas eran var lika bra kram! ♡


Insperation for the summer!


Nothing like us

Ohhh... Ohhh, Oh...
(Yeah)

Lately I've been thinkin', thinkin' 'bout what we had
I know it was hard, it was all that we knew, yeah.
Have you been drinkin', to take all the pain away?
I wish that I could give you what you, deserve

'Cause nothing can ever, ever replace you
Nothing can make me feel like you do, yeah
You know there's no one, I can relate to
I know we won't find a love that's so true.

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh

I gave you everything, baby, well everything I had to give
Girl, why would you push me away? yeah
Lost in confusion, like an illusion
You know I'm used to making your day

But that is the past now, we didn't last now
I Guess that this is meant to be, yeah
Tell me was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together, oh
 
Älskar denna låt jag tycker att den är så himla fin och den får mig att tänka på så himla mycket! Låten får mig att tänka framåt och även bakåt men låten betyder mycket för mig ♥

Mello! ❤

Som alla vet hejade jag på Anton men han kom på en härlig 4:de plats och är fortfarande lika stolt! ❤
Jag hejade också på Robin och jag tyckte verkligen att han var grym! ❤
Han förkäna det verkligen och han kommer vara grym i Eurovision!!
Spännande, grym final detta år! Flera andra var bra som Ulrik, state of drama och David!
Wow Haha alla såg väl Robins blick också när han vann haha! Asså så fin han är! Anton o Robin starkt jobbat! ❤


Perfect day ❤

Kom nyss hem från den bästa vi har haft det jätte mysigt! Kollar på film o spelat hahah jag vann alla gånger ❤;D
Hihi nej men jag har haft en rätt bra dag vi fick håltimme efter lunch så då gick jag hem till Isabelle och bakade scones.

Sen kollade vi på Lol jag har redan sett den en gång men jag njöt lika mycket som första gången haha ;D
Ni som har sett den förstår nog varför!
Nu är jag fast i låten "the big big Bang"
Låten kommer ur filmen och jag kan inte få ut den från huvudet.. Hihi aja kram! ❤


Jag vill ha din uppmärksamhet.

Haha hej, helgen är över och måste upp om några timmar för att gå till helvetet imorn. Blä fy blä. Det ända som uppmuntrar mig där är en ända sak.. Jaja i alla fall jag är nöjd med min vecka + helgen. Jag har haft det riktigt mysigt och sol sakt bara en månad kvar sen är det lov! :D

Yeay, godnatt!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'D

Älsklingen gick visare till Friends Arena!!! Go go go ANTON!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤ hjärtat går i 360!!!!! Är så jävla stolt och glad!!! Tack för alla röster, vi alla kämpa verkligen tillsammans och det gav resultat eftersom han kom vidare!!! Du är bäst anton!!! ❤❤❤❤


Sorry! :0

Hej bloggen har legat nere eftersom jag har jobbat hela veckan :0 haha men nu är det helg och jag får vila ut sen börjar helvetet på måndag (skolan) ahh.. Vill inte dit är så trött på hela skiten..
Jaja nog med det haha det är så deprimerade att prata/skriva om så yes.

Min dag har varit tipp topp förutom att det inte kom nån tvd idag!? Saaaaay whaaat!? :O
Haha ja det står att det kommer ut nästa vecka så buuuuu! Men men life goes on. Jag tänkte sätta på en bra film eller nåt, är rätt trött så känns som jag kommet krascha vilken sekund som helst haha, känns löjligt på en fredag men men ni kanske inte har jobbat hela veckan ;)
Hoppas ni be haft en bra lov och bara tagit det lungt och chillat! :D
Som sakt längtar redan till påsklovet men 3-4 veckor here we go! :D
Det kommet nog gå fort dom första två veckorna brukar gå snabbt sen är det bara att härda ut i två veckor och sen är man där! Haha oh yes :D<3