Blogg tips olika sidor! :)

http://www.uffessakerochting.se/store Det är en jätte bra sida och dom har en massa roliga saker som till exempel billiga iphone skal och iphone smycken. Dom har också olika smink sätt, fina smycken och olika hårslingor i olika färger :)

http://www.youtube.com/user/IJustWantToBeCool?feature=watch
Det här handlar om tre killar som gör otroligt bra videosar på youtube, dom läger upp en video varje vecka och jag följer dom och har sett alla haha, dom är så himla bra och man skrattar typ ihjäl sig. Asså jag kollade på dom i timmar haha.. man bara skrattar o skrattar. Vissa videos är lite överdrivna haha det kan jag hålla med om men dom flesta är grymt bra! Love this boys Här är en av mina favo videos på dom http://www.youtube.com/watch?v=-XbuX4WWcVw enjoy!
 
http://www.amberbird.se/ Den här sidan har jätte fina hår förlängningar och hår slingor jag själv har inte beställt där ifrån men jag har hört att många har gjort det och då har jag hört jätte positiva saker om det! Dom har även hår kalk så man kan göra dip dai (stavning :s) haha vet inte men ni vet när man kan göra topparna i olika färger. Jag kanske ska beställa det, det skulle vara kul att ha för då kan man göra det som en engångs grej.
 
http://www.yves-rocher.se/control/showcart Den här sidan har jätte bra produkter från ansiktet och jag rekommenderar både deras smink och nagellack! Jag blev jätte nöjd när vi beställde från dom och min mamma har beställt från dom flera gånger nu och jag bara älskar deras produkter verkligen!
 
 
Yes det var lite tips från mig ha det bra people!
Kramiiiizzz
 
 
 
 
 
 
 
 
<

Emelie

sv; Tack så mycket tjejen! ;)

Anonym

Kolla du fridaslycka.se bloggen? Bara undra, för du kommenterar dör ganska ofta, om det är du;... Är ridas vän (ifa)

Svar: Jag har nog kollat in den nån gång ja! Jag tror att jag kommentera där också, vadårå? :)
Nikkita Sjögren




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR