Blogg tips filmer!

1. LOL-I en värld dominerad av att hålla kontakter via YouTube, Twitter och  Facebook så försöker Lola och hennes vänner hålla kontakten med sina  internetromanser och undvika att deras överbeskyddande föräldrar lägger sig i. Lola och kyle är bästa vänner men på ett sätt kan dom inte sluta dras till varandra, Lola har ju redan sin pojkvän som hon älskar. Kýle har ett  band och dom ska uppträda på en klubb men det tycker inte Kyles pappa han blir rasande och slår sönder Kyles gitarr och samtidigt blir det en dotter/mamma fight om en del olika hemligheter som dom båda har.
 
(Min personliga åsikt är att jag älskar denna film, det är en favorit till mig och den är verkligen jätte bra! Om ni inte har sett den så gå in på www.swefilmer.comoch kolla på topplistan till höger, den ligger högst upp, ha en riktigt trevlig filmkväll då!)
 
 
2. The hangover- (komedi) Det handlar om ett gäng gillar som åker till Las Vegas för att deras bästa polare ska gifta sig, men på kvällen så dricker dom sig fulla och dagen efter blev inget som dom hade tänkt sig. Dom vaknar i sitt hotell rum allt upp och ner, deras kompis som ska gifta sig är borta, en av killarna har tappat en tand och dom har en massa kvitton och bilder från olika ställen. Vart dom har varit kommer dom inte ihåg, vart dom ska kan bara deras ledtrådar hjälpa till med. Kommer dom hitta sin kompis? Gå och kolla vet jag ;)
 
(Älskar den här filmen och kan kolla hur många gånger som helst på den! Man skrattar så mycket och man kan inte tro att det är sant, det finns en del två på den också och del tre kommer i slutet av året så yes verkligen en rekomenderad film! ;)
 
3. The last Song - (kärleksdrama)  Den här filmen handlar om en tjej som måste flytta till sin pappa på landet, hon har inga kompisar där förutom sin brorsa. Hon hatar det där stället och vill bara åka hem, det finns inget att göra där och något som hon hatar ännu mer är sin pappa. En dag så går hon till en karneval på stranden och där träffar hon den snyggaste killen. Han är väldigt charmig mot henne men allt slutar i missförstånd och hon putar iväg honom. Hon hittar en dag sköldpadsägg på stranden och bestämmer sig genast för att ta hand om dom, bara att då är det han som kommer, han jobbade nämligen somdet. Honigronerar honom hela natten men kan inte låta bli att titta på honom sen börjar den härliga r
 
esan han visar en helt annan sida av sig själv och hon kan inte vänta på att följa med.
 
 
 
4. Mean Girls- (komedi) Det handlar om en tjej som vill sätta dit dom elaka tjejerna på skolan "dom snobbiga" Hon och hennes två bästa kompisar kommer på en plan, för att bryta dom måste hon själv bli en utav dom. Problemet är att hon går in för mycket i rollen och blir till slut den nya "it" tjejen, hon blir mer populär än någonsin och killarna är på henne, alla vill vara med henne. Hon sviker sina gamla men dom håller fortfarande hårt i planen och skämmer ut henne. Men innan dom gör det, är det någon annan som hinner förre
 
(Det här är väl mer en tjej film skulle jag vilja säga, man måste vara lite på hugget för en komedi då haha, den är faktiskt helt okej. Jag har sett den här filmen så många gånger nu och drf ville jag visa den för er. Om ni inte hittar någon bra film så kan ni alltid kolla på denna!)
 
 
 
5. Black Swan - En dröm, en tjej och allt måste vara perfekt. Hon kämpar och kämpar för sin dröm som svanprinsessan i balletteatern Black Swan. När hon dansar är allt perfekt och hon kunde inte göra ett steg fel utom allting satt förutom glöden. Hennes sexiga sida kommer inte fram i hennes dans, den där passionen som gör att hon glöder. Hon hackar på en vän till en klubb för att försöka släppa loss lite, kompisen spetsar hennes drink och genast försvinner hon sig bort i drömmar. Hon kan inte skilja på dröm/lögn/sanning längre utom hon är fast i sig själv. Hur ska hon förstå vart hon är? kommer hon få bli svanprinsessan?
 
(Den här filmen är lite speciell, haha jag blev lite snurrig utav handlingen men den är faktiskt bra och därför vill jag rekommendera den)
 
 
 
Alla filmer som jag har rekommenderat finns på www.swefilms.com sen söker ni bara i sökrutan. Jätte enkelt, det är en väldigt bra sida där många bra filmer finns och det är helt gratis så klicka bara på länken så tar den er dit. Filmer & Tvserier finns där så ha en trevlig kväll. Kramizzzz
 
 

Kul med lite filmtips! Black Swan har jag sett förut och den tyckte jag var bra, men de andra filmerna har jag inte sett. :)

/Sara

Svar: vad kul att du tyckte det sara, okej men kolla gärna in dom då! :)
Nikkita Sjögren

sv: tack detsamma! supergullig blogg, kram!

Svar: Tack så mycket, kram!
Nikkita Sjögren

sv tack så mycket! :) Jättebra tips!

sv tack så mycket! :) Jättebra tips!

Svar: Kul att du tyckte det Julia! :)
Nikkita Sjögren




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR