Ravenswood

Åh har börjar älska den här serien mer och mer! Den är så bra och spännande och yes. Handlar om fem ungdomar som har hamnat i en viss pakt i den mystiska staden Ravenswood. Dom hamnar i en bil krasch och tjejen (Miranda) dör. Sen efter det händer en massa spännande saker mer ungdomarna och vem är det som dödade Lukes pappa? Vart kommer kniven ifrån? och vem är den mystiska killen i Ramys drömmar..? Så många frågor och längtar efter svar! 

Längtar till onsdag då nästa avsnitt kommer ut. Ni kan gå in på www.swefilmer.com och söka på seriens namn det har bara kommit ut 8 avsnitt än tror jag så om det låter spännande så har ni inte missat jätte mycket! 
Kram 





sussi

aldrig hört talas om den, vilken kanal =)

Svar: Hej! Om du hat hört talas om Pretty little liars så är Ravenswood en spin of på den! En annan fortsättning kan man säga. Men om du inte har sett pretty little liars så behöver inte se pll för att förstå ravenswood för det handlar inte om samma sak.
Ravenswood finns på http://www.swefilmer.com/ravenswood-s01e01/ravenswood-s01e01-video_00a79f505.html där kan du hitta det första avsnittet.
Har också sett att den går på tv:en nu.
På torsdagar klockan 20:00 går den på kanal 11 , tredje avsnitt sänds på torsdag!
kul att du är intreserrad, kram
Nikkita Sjögren

sv: tack :D
jora de e bra med mig sj? :)

Svar: Härligt! Jo det är sådär små sjuk men men that's life! Några planer till fredagskvällen? :)
Nikkita Sjögren

kan va bra o nämna att den hör till PLL med, så att folk förstår mer vem caleb är och så vidare. haha! älskar ravenswood <3

Svar: Fast jag tycker att man inte behöver kolla på PLL för att förstå honom! Tycker dom visar i första avsnitten vem han verkligen är. Men ja som sagt om man vill lära känna honom till 100% kan det vara bra att kolla på PLL innan ja :)

Aa visst! Den är så grymt bra <3
Nikkita Sjögren

Linda

bra serie

Svar: Ja eller hur! Har du sett nåt avsnitt? :)
Nikkita Sjögren

SV: Tack så mycket

så himla bra serie :)

Missa inte min tävling där du kan vinna en body mist från victoria's secret, super enkla regler du behöver bara skriva att du är med!
Direktlänk: http://www.nattstad.se/jennykarlsson/vinn-en-body-mist-fran-victoria39s-secre-12043586

Svar: Åh ja! Jag har skrivit att jag är med nu! Åh vad kul :D kram!
Nikkita Sjögren




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR