My day ❤️

Min dag började med att jag missade min buss som jag skulle ta mot handen (skitkul) så fick ta en annan buss mötte upp Isabelle på 807an. Sen åkte vi mot Farsta och kollade i många affärer efter min nyårs outfit! Dock var det så utplockat i varenda affär så hittade inget :/  men Isabelle dock hjordar en jätte fin lilla klänning (hon som sa att hon inte skulle köpa nåt) hehe ja men visste att hon inte skulle kunna låta bli hihi. Känner henne så väl ❤️

Hittade inget i Farsta så vi tog bussen till handen och jag gick och kollade i affärerna där. Isabelle åkte hem då för hon skulle träna med sin broder sin. Så då gick jag där själv och mötte på många idioter i centrum.. Många jag inte ville träffa.. Usch den ene efter den andre. 

Hittade en jätte fin kjol på Gina som jag är så nöjd över! Den ska jag ha imorgon. Längtar verkligen till nyår nu ❤️

På vägen hem hände det en rolig sak fast tänker inte skriva det här på bloggen. Kan bara säga kortfattat att jag fick komplimangen "du är fett snygg" idag åhh blev så glad that moment hahaha helt random. Trodde inte det var sant trodde sånt bara hände i filmer men nej nej haha :D

Kram



One of the best nights

Om det är något jag älskar så är det att ha tjejkvällar. Det är helt underbart att ha nån mysig kväll då man gör nån god mat tillsammans och sen till kvällen så har man något gott att äta och så sätter man på nån serie. Sen kan man prata hela natten. En utav som bästa sakerna som finns ❤️


Här är jag och Melani det är ifrån Augusti då Isabelle och Melani hade planerar det mysigt för mig eftersom jag hade fyllt år i Juli. Det var en av dom bästa kvällarna! Tack så mycket tjejer❤️



5 sanningar om mig

1. Jag är ett kontrollfreak allt måste vara perfekt annars får jag panik. Till exempel om mitt täcke ligger fel så måste jag rätta till det. 

2. Min favorit film heter the mortal instruments. Älskar filmen handlingen är helt oturlig. Min nya favo sång finns också med där (Demi lovato-heart by heart) så mycket med filmen är så sjukt bra och ska läsa alla böckerna. Längtar till nästa år då film två kommer ut på bio! 

3. Jag hatar tickande klockor. Det är en av dom värsta sakerna jag vet. Klarar inte av det och går ut ur rummet elr kastar ut klockan haha.

4. Jag och min familj har som tradition att alltid kolla på melodifestivalen och idol. 

5. Jag har haft 3 datorer och har tagit sönder alla på något sätt. En brände jag upp för att jag satt för länge hehe. En tog jag sönder nätverkortet på och den första bärbara jag hade fick en massa virus. Så gissa vem som ska köpa en ny dator "jag" Åhhh vad kul -.- 


That's me ❤️



Gossip girl

Gossip girl är verkligen en utav dom bästa serierna jag har sett om det inte är den bästa. New york har varit min dröm så länge jag kan minnas. Men det som jag verkligen beundrar med serien är att man verkligen få se "new yorks värld" från olika folks perspektiv och man lär sig så mycket. Första säsongen var så sjukt spännande och man trodde inte att det kunde bli bättre men det blev bara bättre och bättre.

Älskar Chuck & Blair. Dom är så otroligt fina tillsammans och jag bara älskar deras passion till varandra. Har aldrig sett en sån kemi förut. Från början till slut var dom båda mina favorit karaktärer. 

xoxo ❤️










Strawberry ❤️

Tidsinställda inlägg! Tänkte verkligen börja satsa på bloggen nu så det ska bli fler spännande inlägg som kommer att hålla er uppdaterade let's go ❤️

Tänkte tipsa om en speciell produkt som jag har använt ett tag nu. Det är en face peeling strawberry. Den rensar bort döda hudceller och gör huden mjukare och rekommenderar den starkt den luktar så sjukt gott! 

Det är den i mitten på bilden. Jag köpte min på in & finn för 20kr.
Det är sjukt värt för det är en väldigt bra produkt som ger ett bra resultat. Användt min i ca 2 veckor nu och man märker redan skillnad. Har funderat även på att köpa body butter från dom (den som är på bilden) men den har varit slut ett tag så jag hoppas dom får in den snart! 

Förändring!

Usch så himla trött på ALLT i princip.
Säger bara tagga 2014!

Det ska blir en stor förändring på mig är så trött på min frisyr, min klädstil, mig själv haha. Trött på blogg designen as well, på mitt rum och så mkt mer!
Nej nu ska jag skärpa till mig och göra 2014 ett riktigt bra år från 1 januari till sista december det är mitt nyårslöfte.

• Ska börja träna/gymma.
• Ska satsa på bloggen.
• Ska fixa mitt rum, köpa nya möbler och göra der mer mysigare.
• Satsa på nån ny fin frisyr.


Känner på mig att allt kommer att bli bra är så taggad! Gillar ni designen? Skulle vara roligt och höra om nu vill att jag ska ändra den elr inte bara att kommentera ja/nej!

Well hoppas ni mår bra! Har ni några nyårslöften? Så nyfiken! Kram ❤️



VS

Victoria secret! 

Så jag har väl inte varit så "inne" med vs grejen. Inte riktigt så insatt i allt men jag börjar att älska deras produkter mer & mer. Nästa gång jag åker till London får jag inte missa deb butiken som jag råkade göra när jag var där hehe oups.

Well anyways har två utav deras produkter men det ska jag ändra på! Body butter, body lotions och underkläder ska köpas in. Yes, yes and yes. 

Känner att jag måste börja spara pengar. Mer elr mindre skaffa ett jobb kanske. Hade ett på gång men sumpade chansen pga skolan men men skolan går ofc först.

Yes men thats it! ❤️



Last night ❤️

Hmm allting känns lite upp och ner det är väldigt tungt just nu. Det är såna här dagar man vill rymma till Flen och bara gömma sig, fast rymmet till bloggen istället. Det är bara att jobba sig uppåt och tänka positivt. Det sa en väldigt bra vän till mig.. 

Idag var iaf en bra dag för att Isabelle kom hit runt halv tre och har varit med mig. Vi gick upp till Hemköp för att köpa energidrycker, ben and jerrys, choklad och sen fick vi en chokladkaka utav min mamma hahah. Sen hade vi twilight serie kväll. Åhh så mysigt det var❤️ Love that girl so much ❤️

Anyways nu på kvällen har jag fått dom bästa smsen av "han" och jag kunde inte må bätte. Han stärker mig på många sätt. 

Nu är det en ny dag och ska snart sova men sen när jag vaknar ska jag smsa Kaksmulan och sen ska vi åka mot nåt centrum för att shoppa nyårs kläder så taggad!! Ahhh!! Om det något jag har längtar efter så är det nyår. Älskar nyår! Så ska köpa nåt fint/snyggt att ha på mig. Isabelle ska även vara hos mig på nyår också så det ska bli kul! :D

Yes time to sleep godnight ❤️






This week

Saknar du bloggen? 
Svar: ja det gör jag! Det har varit ett helvete och upp och ner och hit och dit så vi kan säga att jag har haft fullt upp.

Jag har kommit till en period då jag har bråkat med mina föräldrar väldigt mycket men jag har verkligen dom bästa kompisarna som finns så jag är okej. Men men stuff happens. 

Ehm i måndags så var jag med Moa vi hängde hos mig och bara tog det lungt och snackade en hel del. (Vi var även lite små arga och tog ut våra argationer på min lilla nalle hahah) men yes.

Igår så var jag med Felicia som jag inte har sett på månader och dagar.. Vi som sågs varje dag förut men hon går nu i en skola i Nacka och det blir svårare att ses då. Men det var underbart att bara prata med varandra igen som förut saknat henne så mycket ❤️

Yes idag är det onsdag och slutade precis. Nu ska jag bege mih hem för att äta en pirog haha och sen ska jag till Rasmus och vara där ett tag och chilla.

Idag är det den 4de december och det är 20 dagar kvar till julafton kan inte tro det än för den där "känslan" har inte kommit. Snön måste komma då och det ska bli ännu kallare. Men helst kan vi skippa den delen för är inte så förtjust i snön iaf, kyla är inte min grej.

Fast om man kollar åt andra hållet så har jag inget imot att ligga framför brasan en snöig dag och kolla på en film det vore ju mer än underbart right now.