L I F E

Hej! Idag känns allt lite upp och ner, vet inte men fy sjutton vad hormoner kan hålla på tror att jag hat gråtit två gånger denna vecka och sen har jag blivit sur och sen jätteglad och herregud...

Aja, snart börjar skolan på onsdag och vet inte vad jag ska se fram emot to be honest, har iaf en person som jag vet är jättesnäll, elr aa två. Men ja vi får väl se vad som händer. Annars skiter jag väl bara i allt och fokuserar på skolan och mina vänner så får vi se hur det går! 

Pallar inte med falska människor och är så fucking trött på allt bullshit. 

Yes idag ska jag chilla vänta på att pojkvännen kommer hem så ska vi köpa pizza och ta det lungt! Anyways har ni några frågor/ funderingar kring bloggen kommentera gärna! 




H O M E

Hemma igen då! Haft det jättekul i Flen with my sister and boyfriend! Just nu bloggar jag från datorn och har alla bilder på mobilen så kommer lägga upp dom bilderna sen! YESYES nu har jag duchat och städat o gjort i ordning mig ska äta om nån halvtime och sen kommer boyfriend till mooooii. Då ska vi säkert äta godis och hitta nån bra film! ;)
 
Har ni några planer för helgen eller dom sista dagarna innan sommarlovet är slut? :)
 
Jag tänkte kolla på ett avsnitt utav pretty little liars innan jag ska äta så ni får ha det så bra!
 
 
Bilden är helt amaziiiing! Ibland vill man bara vända om och gå tillbaks i tidslinjen... Shit jag och pojkvänen satt och pratade om gamla minnen så hittade jag en passande bild på we ♥ it och oboy vad det stämmer! 
 

Update!

Hej! Inte bloggat på ett tag för  att det har varit dåligt internet häääääääär, men men lovar att uppdatera när jag kommer hem imorn!  
 
Hoppas allt är bra med er! Tänlte köra en liten up's and down's frö dom här dagarna!
 
Up's 

# Nya kläder, har shoppat på lager 157 fick jättefina kläder som jag är riktigt nöjd med!
 
# Maten, ätit så gooood mat här åhhh ikväll blir det lasange!
 
# Bloggen! Har fått jättefina kommentarer från er blir så glad! :D
 
Down's 
 
# När man har badat och det blir jättekallt när man går upp! Usch kan inte sluta skaka och sprang nästan hem från badet idag.
 
# Dåliga kuddar, har en jätteplatt kudde i min säng. Man får typ nackspärr uschh så jobbigt!
 
# När man försöker ta en perfekt bild så förstör någon stunden att personen elr djuret flyttar på sig precis den sekunden man ska plåta bilden..... gaaah så itriterande!
 
 
(Torsten ville visa upp sig här i bloggen, så nu blir han säkert glad!)
 
 

Today ------>

Yo! Nu är det inte så långt kvar men ändå sitter jag i soffan helt osminkad och tänker på hur jag ska orka bära min väska till bussen som väger 100kg hahha. Packat allt, det står att det ska regna hela veckan man bara great so Wonderful xD då måste man ha med sig myskläder och datorn fyyyyy


Yes anyways! Sitter runt och kollar på lite bloggar, det finns så många otroligt bra och gillar Dessie väldigt mycket faktiskt. Hon är väldigt annorlunda om man jämför för 5-6 år sen..

Jag har bloggat ett tag nu på lite olika bloggar hit och dit men jag gillar verkligen min blogg nu, känns som jag har hittat rätt och då är det bara att fortsätta och satsa, om allt går bra har jag stora saker på gång inför bloggen som giveaways osv! 

Ja men hoppas nu fortsätter och läser så ska jag upp från den här sköna soffan och sätta på mig kläder och börja fixa i ordning mig inför avfärd! Man blir lite inboad när det inte är bästa vädret det blåser och håller på! Jaja nu måste jag sluta klaga haha..


Men vad ska man ha på sig en sån här dag? Blir nog jeans men nån tjusig topp i guess! 

I nästa inlägg kommer det komma upp lite mode tips så kika gärna in under dagen! ^^


Ledsen för mobil bomberna, ska bli bättre med systemkameran i promise!! 

Flen tomorow!

Hej! Nu sitter jag här i träningsbyxor och en tjocktröja och har precis packat klart inför imorn då jag och pojkvänen ska till Flen. Vi ska på en mini semester till min farmor och farfar. Har packat olika kläder, smink, produkter, min plattång och en present till Izzy ( Min riktiga pappa bor i USA och han kommer upp till Sverige med min halvsyster som heter Isabella, som kallas Izzy)
 
Saker som verkligen ska prioriteras är:
 
# Strandpromenader, både dag och kvällspromenader till stranden då man kan sitta på bryggan och prata eller ta ett dopp och bara njuta. 
 
# Matkoma, passa på att njuta och äta mycket för sen kommer man tillnaks till det verkliga livet till träningen.
 
# Fotografering, nu jäklar ska systemkameran med så jag kan ta en massa fina bilder på alla, familjen, naturen och fina ställen i Flen. 
 
# Njuta och ta det lungt, bara slippa stressen och inte anstränga sig för mycket inte tänka så mycket!
 
 

Molly Sanden - Freak

 
Hej! Tycker att alla borde gå in och lyssna på Molly Sandens nya låt "Freak" den är jättebra och har ett grymt budskap som man förstår när man lyssnar på låten och även ser musikvideon. Jag har haft den på repeat några dagar nu och har fortfarande inte tröttnat på den, fick tårar första gången jag hörde låten :') ♥
 
Yes nu ska jag snart äta middag, men kommer slänga in ett till inlägg under kvällen så håll utkik!
kram
 

Me

Hejsan var ett tag sen! Lite svårt att hinna med att blogga när man jobbar R varje dag.. Men men nu slänger jag in ett inlägg här på bussen. 

Allt bra med er? Med mig är allt bra iallafall, jag har färgat mitt hår till blondt och sen har jag shoppat en hel del fina kläder :) 


Segt att skolan börjar om 1,5 vecka.. Inte taggad alls... 

Men men tänkte köra en lite up's and Down's från månaden juli! 

Up's
# instagram, alltid fina bilder att kolla på!

# Mitt jobb, har varit jätte kul att få vara där vi alla är som en familj nu och kommer faktiskt bli tråkigt att lämna dom på fredag! 

# baby Lips, helt underbart att ha på läpparna man känner sig riktigt fräsch och det återfuktar jättebra! 

# 22 jump street, tyckte 1an var kanon och helt grym men den här var den gånger hundra asså shit vilket sjukt underbar film!! 

# Serien revenge! Så sjukt spännande och speciellt final avsnitten nu, just nu helt klart den bästa serien!! 

# Min familj, mina vänner och min pojkvän. Dom har varit riktigt stöttande under juli månaden. Haft tjejkvällar med girlsen, familjekvällar och sen har jag och pojkvännen firat 6månader under juli. Riktigt underbart! <3


Down's
# Att behövt gått upp 06:20 varje dag nästan hela sommarlovet! 

# Min mobil, den håller på laggar hela tiden, den stängs av och sätts på hela tiden -.- 

# När pojkvännen åkte till Italien i en vecka, dock gick det väldigt fort men saknade honom väldigt mycket! 

# Köer, usch brukar fastna i köer alltid med bussen som jag tar hem så det drar ut jättemycket tid, får springa till nästa buss sen och det är så sjukt jobbigt! 

# När en av mina favorit youtube kanal inte lägger upp videos lika ofta längre, that sucks! 

# Mitt solpuder,  jag tappade det och den gick sönder :/