The school

Hej alla! back on track haha. Det har hänt så sjukt mycket under den här månaden med nya kompisar, nya upplevelser osv. Känner mig så hemma i min nya skola! Jag kunde inte må bättre allt är bra just nu och jag längtar till skolan hela tiden hahah veckorna går så himla fort och jag vet inte hur jag ska förklara men jag trivs så bra!
 
Allt är så nytt och man vill bara hoppa på tåget och följ med! Med boken går det åt helvete just nu men har verkligen inte tid just nu tänker lägga det lite på is nån mer månad, läste igenom lite vad jag har skrivit hitills och är taggad på att börja igen men börjar man skriva så blir man väldigt fokusserad på det och man lever lite som en bubbla och allt kretsar runt boken haha och har inte tid med det just nu! Just nu vill jag bara ha kul med mina vänner!
 
Den 25de september fyllde min pappa 40 och då hände det inget speciellt han fick en triss lott och blommor hahah stackaren! Sen så i fredags så ordnade min mamma en överaskningsfest till honom! En del utav hans familj kom och sen mammas släkt och sen några av min pappas kompisar sen så fick han en till överasking hans brorsa Danni flög ner från Italien och kom till festen! Min pappa kunde inte ha blivigt gladare! Sen i lördags så hade min farmor ordnat en skattjakt åt honom han fick en massa roligauppdrag han skulle utföra sen fick han olika kluringar som han skulle lösa! I slutändan fick han ett jätte stort paket åh gissa vad det var.... en 3D projektor som han har tjatat om i 10 årrrrr kanske! haha ah hans helg har i alla fall varit bäst och min med isabelle och felicia sov över oss mig men nu har jag en massa plugg som jag måste göra so boooooooooooring!
 
Oktober kommer snart och det kommer hända så mkt! Många av mina kompisar fyller år och ah det kommer inte bli billigt hehe... så ett stort Grattis i förskott till Isabelle, Melanie, Felicia, Isabella och dun dun Marcus! Sen såklart min babe Moa då ska vi fiiiira ❤️
 
//kram Nikki
 
 
 
 
 

Vandring!

Yes idag så ska jag gå två mil...woho! Så jävla glad (not) nej men seriöst. Aja har med mig pannkakor, en macka och center hihi! Så mums, måste börja dra mig till bussen men nu när blogg appen har uppdaterats så i love it haha mer inlägg och bättre inlägg! Kram ❤


Sep. 08, 2013


Haha ❤

Yes yes & yes ❤