Hmm ❤

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg! Min blogg inspiration har bara gått neråt dom senaste dagarna. Det är väl för att sommar lovet är snart slut och jag kommet börja i en helt ny random skola med helt nya personer som jag ska gå tillsammans med i 3 år tills jag tar studenten. OH MY!

Okej nu kommer sucken.. Hahah nej vad deprimerade det låter men asså hur ska jag klara mig utan min Isabelle! I 4 år har vi gått i samma skola och har kommit varandra närmre än nånsin. Haha asså jag har en väldigt väldigt "trött" humor och haha bara hon fattar den! Asså seriöst :0 får typ panik :0

Nej okej om man ska se allt från en bra vinkel då. Man kommer få en massa nya kompisar, det kommer finnas en massa snygga killar (i hope), nya bra lärare, bättre skola osv. Ja jag är nog inte den ända 97:an som känner såhär men det är skönt att veta att jag inte är ensam om det.

Kram!


Yes a rainy day!

Hejsan! Idag lutar vädret mot regn vilket är tråkigt, för det har varit så fin sol hela veckan. Men det är bra om det regnar lite så blir det inte så kvavt ute. Så hihi idag tänkte jag tipsa om lite saker man kan göra om man är hemma och har tråkigt! :)

• Det har varit en lång, varm vecka så varför inte ta en härlig dusch med en hår inpackning! Efter kan du ha som din lilla spa dag. Ta olika body produkter att smörja in dig med. Ta olika ansikts produkter och återfukta huden med. Aa sen kan man måla sina naglar för att fräscha upp sig lite. Ta en härlig fin färg!

• Hitta en bra bok som du kan läsa ett par timmar. En tråkig dag som denna vill man bara bli av med och om man har en spännande bok så flyter tiden förbi. Jag skulle kunna tipsa om twilight böckerna, hunger spelen dom böckerna är så otroligt bra. Sen om nu vill ha en thriller/skräck bok så fick jag en bok av mamma som heter hannibal. Det finns ett annat namn för den också "när lammen tystnar". Men du kanske har en bra bok som ligger på hyllan så ta den boken och börja läsa!

• Ring en kompis, varför sitta hemma ensam och ha tråkigt? Ring en kompis så kan ni ha tråkigt tillsammans haha, nej men ni kan alltid kolla på en spännande film, baka, spela olika spel m.m. Ja eller det som ni brukar göra!

• Shoppa! Om man är deprimerad en sån här dag och man inte vet vad man ska göra så hjälper det alltid att shoppa. Åk till the body shop och köp nån god body spray, eller gå in på kicks och köp den nya mascaran. Man blir alltid gladare :)

• Din garderob ser säkert ut som något din hund har stökat runt i haha! I alla fall min så ta en städ dag och fixa den, det är ju trots allt nån månad kvar tills skolan börjar. Då vill man inte ha stökigt det är bara jobbigt. Så fixa den + ditt rum byt lakan/över lakan osv. Det kommer kännas jätte bra sen! Man mår mycket bättre när man kommer in i rummet med ett städat rum, bättre energi!

• Träna! Ta ett tränings pass och bygg upp din kropp. Gå till gymmet eller träna hemma. Gör det som känns bäst för dig och din kropp! Glöm inte att stretcha efter ;)


Ja det var lite tips från mig så hoppas något var bra! Kram
(Bilden är tagen av min kompis Felicia i en park här om dan. Hihi aa härligt väder så super nice)


Am back! (Again) ❤

Hahha ah förlåt för 0 uppdatering dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med andra saker!

I torsdags så åkte jag till Tyresö centrum för att shoppa på H&M hittade en snygg kjol som är kort fram och lång där bak. Den kostade 199kr men kan inte vissa den just nu för att den ligger i tvätten ^^ sen köpte jag ett par snygga shorts för 245kr och till sist en snygg tröja för 99kr. Jag köpte också en snygg bikini på Lindex! Hade ingen bikini så när jag gick in där så hade dom stor rea på badkläder. 75kr per del är inte så dåligt! Ah men alla kläderna kommer jag visa i ett annat inlägg sitter vid frukost bordet nu och har inte hunnit fixa allt, tänkte fota med system kameran så ni får bättre bilder. Men har ingen dator än så! D: jag köpte också ett par hunters på (Tyra hem och kök) för endast 1245kr, dom är svarta och matta.Är sjukt nöjd med dom och längtar till hösten så jag kan börja använda dom ❤❤ sen så fixade jag också mina naglar i Tyresö. Akryl med vita toppar. Så nu är dom fina igen!


I fredags så kom en del släktingar för att fira mig och Hanna. För att vi har fyllt år.
Så då blev det tårta och presenter m.m
I år så fick jag pengar, ett jätte fint armband från Swarovski, foto ramar som sitter ihop, presentkort m.m

Sen igår så var jag barnvakt åt min lilla syster Elin. Vi gick till farfars brygga och banade nån timme. Sen så gick vi upp och då gjorde jag i ordning lite mat till oss. Sen så kollade vi på en film, hade en jätte mysig dag med henne! ❤

Idag så vet jag inte roligt vart planerna leder men det kommer jag att uppdatera om! Kram


Hunters! ❤

Åh äntligen har jag fått mina fina stövlar!!!! Är så himla glad ❤

Köpte dom i Tyresö och dom är svarta matta. Dom kostade 1245kr så då passade jag på att köpa dom :D
Köpte även lite andra små saker också som jag kan visa sen! Köpte ett iPhone skal, örhängen, solglasögon, kläder m.m. Gjorde även nya naglar idag, dom blev lite kortare än förra gången men det är skönt :)

Aa så ha en bra helg! Kram


Hej igen alla fina! ❤

Hejsan svejsan alla. Tänkte berätta lite om gårdagen då!

Min farmor och farfar kom över på fika på eftermiddagen. Då hade dom med
sig ett present kort till mig på Lindex.
Jag köpte en jätte fin tröja och två armband + örhängen idag när jag åkte till centrum! :)

Så idag så åkte jag till centrum som sagt. Fick också med mig hem ett jätte fint skal från Glitter + en väska + ett gulligt armband med ett kors på :) ❤

Aa och nu har jag precis varit ute med Alice och ikväll tänkte jag faktiskt träna!
Wiiiiee! Aa tänkte köra mage + rumpa. Har massa bra olika övningar som jag fått utav kompisar och bloggar.
Så kväll kör vi! Go go go!

Kram


Min födelsedag!! :D ❤

Hey! Dålig uppdatering idag eftersom jag fyller år men jag ska berätta om allt som hände idag! ❤

Igår runt 8 tiden på kvällen så smsade jag Felicia och frågade om jag fick sova över oss henne. Hon sa aa kom du :) så då fick jag skjuts till henne. Vi grillade marshmallows framför en brasa. Så mysigt ^_^

Imorse vaknade jag runt 9:50 ca och då hade Felicia gjort frukost till mig! Så super duper söt! ❤ Hon hade gjort plättar, toast, skinka m.m. Det var jätte gott och mätt blev man hihi. Sen så fick jag också en present utav henne och det var ett par jätte fina shorts!
Familjen hämtade upp mig runt ett och då åkte vi till Nacka centrum och tittade runt lite på små affärer (bland annat så tittade vi på Mac booken som jag ska köpa) aa köpte en glass i centrum också men den var så äcklig! Smakade sur mjölk. Euw... Aa men nu är jag hemma och mamma bakade en god kladdkaka till mig :D sen så har mamma gjort i ordning plank stek nu som står i ungen så hihi längtar!

Kram


Hej!

Idag så har det inte hänt så mycket faktiskt därför har det varit dålig uppdatering! Har bara varit hemma idag och relaxat! Jag kollade på filmen "skruva den som Beckham" (stavning på Davids efternamn?) :S

Aa men Jonathan rhym som spelar (tränaren Joe) är så gryyymmmmt snygg! Dör varje gång! :*

Nu tänkte jag fixa lite små saker!
Kram


Glass ❤

Avslutar kvällen med glass! Känner verkligen att jag måste börja träna.. Har jätte bra appar som jag kan tipsa i ett annat inlägg sen. Grejen är att jag själv måste ta insiativ att klicka på appen och göra övningarna. Men skjuter upp på det hela tiden... #lolz

Måste komma igång med träningen så får försöka knuffa på mig själv. Nu tänkte jag ta det lite långt m.m.
Kram


Inspiration ❤

Hihi todays pics from we ❤ it! Snart är det dags att äta så väntar bara på några gäster ska komma. Just nu så håller min irriterande syrra att bråka med mig värsta energi kicken! Åhhh :( monster!

Yes men anyway nu så ska jag snart få en liten promis med Alice. Vad ska ni göra? :) juste när jag var ute idag så var det några killar som kom fram till mig och bara "ursäkta vet du hur man kommer till medborgarplatsen" jag bara "ehm nej är jätte dålig på att beskriva med tågen hur man ska osv, kan knappt hitta själv, men jag tror att du ska med detta tåg (mot Farsta strand)"hans kompisar bara nej nej vi ska åt andra hållet lolz. Jag bara "okej" sen när jag går på tunnelbanan så åker jag förbi medborgarplatsen hahahha så ÄGDA!!!!! Looooooool! Dom skulle ha lyssnar på mig xD

Kram


Tog en tur i stan ❤

Hej! Idag så tog jag en liten sväng till stan skulle kolla på hollister en grej men set var så sjukt mycket folk så jag blev tvungen att gå därifrån. Sen när jag gick ut därifrån så såg jag media Mark, då åkte jag ner och kollade i den affären (var i gallerian) jag tippade på Apples produkter och bestämde mig för att jag ska köpa Mac book air som precis har kommit ut. Kommer nog köpa den i oktober/september. Måste spara lite först! Men som sagt var sjukt nöjd med inspirationen jag fick om den så kommer lätt att köpa den.

Sen tog jag mig tillbaka genom gullmarsplan. Stannade vis Expresso house för att köpa en chai latte + en muffins. Jätte mys! ❤

Aa men nu är det grill fest här oss mig ikväll + att vara hundvakt ofc! Skulle åkt in till grönan med Moa idag men nu blir det inte av. Får ta en annan dag!

Men ha en bra eftermiddag people ❤


Ny dator... Men vilken?

Så hej alla! Jag har kollar runt på olika datorer ett tag för jag måste ha en ny. Jag har varit inte på att köpa en Mac book air, Mac book pro och Vaio. Vaio har en snygg design och är billigare. Men jag är osäker hihi för jag har ju varit inne på iden "med Mac book" alla kommer ju typ få en till gymnasiet och då vill jag också ha en. Men dom är så sjukt dyra! :0 men det kanske är värt pengarna. Ska iaf gå runt och kolla på olika affärer. Får hoppas att jag hittar rätt dator för rätt pris.

Vad har ni för datorer? Kan ni ge mig något tips! :)
Kram


Morgon! ❤

Hej alla! Tänkte dra mig upp ur sängen för en morgon promenad med Alicen! Solen lyser in genom mitt fönster så det ser ut att bli en härlig dag! :)

Vet inte riktigt vad planerna blir idag med kommer uppdatera mer om det senare! Nu tänkte jag gå upp och göra en god frukost! Oboy med mackor :)

Aa men kram på er!



Heeeeeeeeeeeeey! ❤

Tycker att det är skit kul att blogga nu! Statisken har gått upp sjukt mycket. Ville bara skriva att jag har lite info om olika youtube kanaler som jag tycker att ni ska gå in på och kolla!

Gå in på youtube och sök på namnet:
Sen trycker ni på kanal och sen till videos.

1. I just want to be cool (döööör utav dom här tre killarna dom är så roliga och man dör utav skratt! Det är 3 killar Emil, Joel och Viktor som gör olika videos om vardagar och sen så överdriver dom i filmerna på olika sätt och man skrattar så sjukt mycket! Dom lägger upp en ny video varje vecka ca. Har sett alla deras och hahha gå in och kolla så förstår ni)

2. Hejainternet (har precis börjat kolla på den här kanalen med det handlar om en kille som lägger upp olika videos, saker som han stör sig på elr om hans otur. Sen gör han olika utmaningar xD
Sjukt roligt!)

3. Sam papper (han gör en massa olika videos om olika saker, utmaningar, han säger en massa olika åsikter saker som vi gör men inte tänker på visar han i dom olika videorna. Man skrattar jätte jätte mycket!

Haahahha gå in och kolla NU! ❤


Ego pics! ❤

Dags satt bjuda lite på sig själv då! Kanske berätta lite mer om mig för alla er nya läsare!

Jag heter Nikkita och jag bor i Stockholm, fyller 16 år på måndag och har två små syskon. Jag är oftast med mina kompisar och sen så brukar jag åka till ett hunddagis då och då på fritiden för att hjälpa till :)
Jag har precis gått ut 9:an så nu till hösten ska jag börja gymnasiet! Jätte taggad faktiskt! Min favorit glass är ben & Jerry cookie dough eller Magnum Classic. Aa jag har en katt som heter mojje och är en norsk skogskatt!

Jag tycker om att fotografera och är rätt duktig faktiskt! Kan lägga upp en del som jag har tagit sen i ett annat inlägg :)
Har en system kamera Canon nybörjarkamera dock. Men den funkar jätte bra och är sjukt nöjd med den ❤

Haha en del sanningar om mig är väl att jag är rätt fin av mig om man säger så xD tycker inte om att ta in disk i diskmaskinen och klarar typ inte av att torka upp saker om man har spillt på golvet. Sen kan jag inte bjuda på mig själv runt folk. Har svårt att "släppa loss" haaha. Sen kan jag inte dansa lolz.. Det blir bara fel! Aa men nu vet ni lite om mig! Kram


5 steps With make up! ❤

Här får ni "make up steps" i 5 steg. Det skulle vara kul om det funkade för er! Hoppas ni är nöjd med detta inlägg!

Kram


Pics from we ❤ it

Hittar en massa inspiration bilder! Här är några som jag hittade nyss! Till er nya blogg läsare som kikar in på min blogg. Hoppas ni alla mår bra och att ni kommer fortsätta att läsa min blogg! Jag blir så varm och glad utav era kommentarer, ni är så goa. Ni gör hela bloggen. Ni är bloggen ❤

Dagens tips då! Det har ju varit en blåsig dag och det har inte varit så varmt så (antingen sätt på dig en mysig outfit och ladda för en mysig tv kväll med din familj, det är ju fredag! Kanske nån bra film är på tv:n.) (eller så kan ni passa på att sätta på spotify med högtalaren och sortera dina kläder inför imorn! Samla ihop olika outfits kanske?)

Yes men hörni nu får ni ha en jätte bra mysig fredag ❤
(Kika gärna in lite senare)
Kram


Okey my "wish" list ❤

Hunters = 1200-1500kr
Kenza jacket = 1900-2500kr
Mac book pro = 10000-11500kr
Micheal kors = 2300-2500kr
Victoria Secret body spay = 165 kr

Aa märkes saker kostar! Men this is my "goal" list! Datorn kommer jag få spara ihop själv. Men jag kommer försöka spara till allt annat också. Vill så gärna ha allt det här till hösten! ❤

Kram!


Upp & down.

Hej jag vet inte riktigt hur går det med bloggen? En dag känns det bra och nästa inte :/ anyways har ni ett bra sommarlov? Hihi det här kanske låter konstigt men jag längtar så mycket till hösten! Har redan börjat planerat ett massa olika outfits! Vill bara börja med allt det nya, skolan, gymnasiet, kompisar, killar haha! ❤ Men det måste vara sommar ett litet tag till. Jag fyller år på måndag så då måste det vara en klar och fin sol!

Idag så ska jag till centrum en snabbis för att göra lite ärenden :)

Ha en bra dag, kram


Hihi några we ❤ it bilder från tvd!

Hittade dom här bilarna på we ❤ it. Haha precis så man känner i dom situationerna! Kan inte fatta att jag måste vänta till oktober då säsong 5 kommer ut! Men det hade inte behövt komma ut en till säsong för att den är skitbra nu. Team Delena always ❤
(Lite synd det där med Stefan i slutet dock)

Aa men nu till något helt annat haft en jätte grumpy morgon. Det började med att jag tjafsade med Hanna över Alice. Sen när Alice skulle springa löst på tomten så kom katten fram. Swich så springer dom runt på hela tomten över till grannarna osv. Jag fick jaga henne sen när jag äntligen hade fått tag i henne så slängde jag in henne. Mm härlig morgon. :(

Kram på er


Är så kär i den här killen! ❤

Synd att jag inte kan länka nu på mobilen! Men kanske kan låna ipaden senare. Men i alla fall conor maynard är så sjukt duktig sångare! Han har gjort en massa bra låtar.

Favoriterna! ❤
Animal.
Vegas girl
Marvins room (drake cover)

Gå in och lyssna på youtube, spotify osv :)

Kram


Good day ❤

Hej dagen har varit bra! Min syster fyllde 6 år idag så jag har spenderat en stor del med att vara med henne idag. Farmor & farfar kom till oss vid 5 så hade mamma gjort hem bakt tårta som vi bjöd på och sen tog dom med sig goda munkar! Hanna fick öppna sina presenter med ett leende :)

På kvällen tog jag och pappa en sväng MWs motorcykeln till port 73. Det var jätte mysigt :) sen när vi kom hem så spelade vi på ps:n. (Alicen följer verkligen efter en som en hund haha, konstigt hon är ju en!)

Imorn så tänkte jag koppla av lite bara, vara med Alice ta ett glas med is te och bara sitta i solen och sola! Tar nog en liten sväng till Isabelle också, ska ladda över några bilder som vi tog förut! Yes men nu så ska jag ladda mobilen för den kommer dö! Men glöm inte att ha ett leende på läpparna och se uppåt!

Haft en dålig dag? Ryck upp dig det är sommarlov och det är en ny dag imorn!❤

Haft en bra dag? Bra! Fortsätt med att göra dom rätta sakerna! Träffa kompisar! Dansa, sjunga, cykla? Haha keep it up! ❤

Kram


Rest in peace ❤

It's heartbreaking.. Jag finner inga ord vet inte riktigt vad jag ska skriva men alla känner väl till serien (Glee) Finn & Rachel. Killen som spelar Finn (Cory) avled här om dagen. Stjärnorna var tillsammans i verkligheten också. Dom hade varit tillsammans i ett och ett halvt år. I flera intervjuer hade hon sagt att hon är det lyckligaste tjejen i världen och kunde inte vara mer kär. Men en tragisk händelse inträffade. Han hittades död på ett hotell rum... Flera stjärnor har tagit hans död hårt... Bland annat Taylor Swift, Rihanna m.m Plus alla hundratals fans naturligtvis! ❤

Men som alla säger så är han en ängel nu och jag vet att han kommet vaka över Lea! ❤


Jag är skyldig en er en ursäkt! ❤

Den här är säkert 100de gången jag skriver det här men seriöst förlåt mig! Jag säger att jag ska komma igång med bloggen igen o igen! Men jag måste köpa en dator först! Det ska bli den här månaden men inte förrän i slutet utav månaden. Det suger att mobil blogga så här det tar så lång tid och man kan inte göra lika bra inlägg! Vill ju lägga upp en del musikvideos! Men det kommer så håll ut kära läsare ❤

Jag försöker uppdatera min insta mer och mer så ni kan väl ha koll lite där? :)
Lägger upp en bild så ni kan gå in och kolla!

Dagen: jag ehm mötte upp min kompis Felicia idag och vi gick till min farfars brygga och badade + solade! Jätte mysigt och jag är nöjd med dagen. Efter vi badade så gick vi hem till mig och då var maten klar. Pappa hade en "grill fest" så mmm är fortfarande mätt efter allt! Men nu på kvällen tog jag ändå ett glas oboy med två mackor :)

Nu är jag med Alice i sängen och vi ligger och kollar på en film! Kram


Last week ❤

Det var en vecka sen som jag åkte till min "farmor" Lisa & farfar Åke med Isabelle. När vi kom ner första kvällen var det sent vi var framme vid halv sex ca. Så vi åkte till lilla staden och beställde thai mat. Sen åkte vi hem till dom och åt. Dom har ett jätte stort hus och sen en stuga på framsidan så vi två fick bo i den stugan. Det var jätte mysigt. Vi packade upp allt och gjorde oss bekväma i lilla huset. Sen visade jag runt henne i det stora huset.

Nästa dag så jobbade Lisa & Åke så jag passade på att visa henne runt lite till. Vi spelade kubb och hon slog mig med 3-0 hehe... Akward... Men jag spelade snällt ;) sen så tog vi en liten cykel tur till en antik loppis eller vad man ska säga! Dom har en massa konstiga saker där allt från olika porslin saker till gamla kläder/smycken/möbler osv. Efter cyklade vi till bysmedjan och tog en glass. Sen cykla vi hem igen :)
Mot kvällen cyklade vi till stranden/vattnet runt 10 tiden och bara pratade. Det var varmt i vattnet men första doppet blev inte av iaf. Det var bara så skönt att ligga på bryggan och prata ut ❤när myggen kom var det dags att cykla hemåt.

Nästa morgon så tog vi en bil tur in till staden till affären woddys. Lisa skulle fråga om någon information för en gunga eftersom det fanns inga instruktioner i kartongen. Sen tog vi en tur till lager 157 och stor shoppade :D
(Bilder kommer upp senare) efter shoppingen så tog vi en bil tur upp till det gamla landstället som jag brukade bo på med dom. Kvällen närmade sig och jag ville inte alls tänka på det eftersom det var sista kvällen. Vi bestämde oss för att kolla på två filmer innan vi cyklade ner till badet och skulle ta årets första dopp. Jag sprang på bryggan och hoppade ner i vattnet haha det kom som en chock när man föll i vattnet. En bra chock dock. Sen skulle Isabelle hoppa haha jag skulle filma från instagram då sa hon "Nikkita du vet hur man filmar va?" "Haha ja självklart",sa jag med en stor säkerhet. Hon hoppar i och jag trycker på knappen. Men man ska inte trycka på knappen man skulle hålla in den haaha! Så synd. Så fail av mig. Jag fick filma hennes andra dopp istället men det blev bra iaf! ❤

Den sista dagen blev inte så bra för mig jag vaknade vid 4 med enorm huvudvärk. Jag var uppe ända tills 8 då jag ringde Lisa om Alvedon. Sen somnade jag. En halvtimme senare går Isabelle upp och gör i ordning sig. Hon skulle med ett tidigt tåg för att hinna med konserten på grönan! Ke$ha skulle uppträda det kan ni läsa på
http://www.iims.blogg.se">www.iims.blogg.se ;) men hon hade jätte kul iaf! ❤

Är så glad att vi gjorde den här "mini resan" jag öppnade upp mig om nya saker och vi kom ännu närmre. Det kunde inte ha blivit bättre :)

Ja det är en del från förra veckan iaf! Hoppas ni har en bra sommar och njuter av solen! Kram

https://cdn1.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51ddef6a9606ee1890f6209d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51ddef71e087c370d125092a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51ddef799606ee18f0babb6d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51ddefe8ddf2b32e9c785e62.jpg" class="image">


Pain

Gör det ont?

Aa hela tiden varje gång det kommer till mitt huvud så gör det ont. Hur kan man vara så sårad. Du får ett god jul en gång om året. Det är iskallt i konversationen men man kämpar för att skriva tillbaka "tack det samma god jul på dig med"

Idag raderade jag henne. Hon finns inte längre i mitt liv. Hon kan ta sitt fina liv och dra. Det är kört för henne och jag hoppas att hon aldrig kommer kontakta mig igen. Jag behöver inte henne.
Hejdå.


Hej bloggen long time no see

Hey.. Så vet inte riktigt vad jag ska skriva men skolan är slut för några veckor sen och balen. Bilder kommer komma upp om ett tag när jag ska köpa en ny bärbar dator. Min förra brann upp kan man säga, den andra fick något virus hehe.. Aa men bloggen kommer komma igång lite trögt sådär. Ska vara hundvakt nästa vecka + att jag åker iväg med Isabelle idag till ett landstället långt här ifrån haha. Våra planer är bara att ha kul och släppa Sthlm ett tag. Jag tänkte visa runt henne lite utav min andra uppväxt kan man väl säga. Min farmor o farfar var rätt i unga när dom tog hand om mig när jag var liten. Mamma jobbade natt jobb då så då var jag oss dom.

Så vi ska bo i ett litet mini hus på deras tomt kan man säga :) jag hoppas på att det kommer bli jätte mysigt! Vi kan nämligen gå till stranden/hälsa på i stallet/och hitta på en massa roliga saker. Hörde att vi skulle grilla sovlaki också! Min favorit rätt ❤❤

Just nu ligger jag i sängen och läser igenom era kommentarer. Blir så glad när ni skriver! Jag fick en fråga om min katt Moje vart han kommer ifrån, från julia! Tänkte ta det i ett annat inlägg senare! "Dont let me go" låten är så otroligt bra! Är så kär i den så ni måste verkligen lyssna på den förresten!

Yes nej men nu tror jag att jag måste leta efter en väska så jag kan packa någon gång haha. Har dragit ut på det ett tag nu. Men bussen går om några timmar så hinner inte blogga nu hahaha.

Så kramar på er och hoppas att ni har ett bra sommarlov!