How to explain?

Hur ska jag förklara för er. Varför jag inte har bloggat det är så mycket just nu. Både positivt och negativt. Vi kan börja med der positiva!

• Balen kommer upp nu om nån vecka och jag har har bara köpt min balklänning. Måste köpa skor och lite andra saker. Typ smycken kanske. Det känns lite upp och ner just nu men jag tror att det kommer bli kul. Är jätte nöjd med min känning och bilder kommer troligtvis komma upp efter balen ;)

• Nästa sak är OMG! Tvd är slut nu och det sista avsnittet var hur sjukt som helst! En utav dom bästa scenerna finns i det avsnittet. Först det där med Klaus och Caroline.. Asså seriöst visst dog man!? Han gav det bästa till henne trots att han älskar henne såååå mycket! Åhhh.. Sen det där med Elena och Damon. Jag. Kunde. Inte. Ha. Dött. Mer. Jag skrek JAAAAAAAAAA!!! Hahahahha that moment is the best of the best! Seriöst! ❤❤❤

• Gröna Lund: Jag och min klass ska åka till grönan snart och det ska bli kul. (Fast ska inte åka den nya)

• Jag har planer att åka till Usa i höst! :)
• PLL börjar om 19-20 dagar! Woho ❤
• kanske ska till hunddagiset nästa vecka!
• ska förmodligen på öppet hus nästa vecka! ( Elev för en dag)


Klaus! ❤❤

Åhhhh! Klaus jag älskar honom han är min favorit i tvd efter damon ofc!
Han är en bad ass haha älskar såna!

- Han är så charmig och man bara smälter.
- Han tror han är bäst och han är ju bäst haha.
- Han är så cool på sitt sätt asså han äger ju ut alla för att det är han som bestämmer.
- När han kollar på Caroline så där ömt och kärleksfullt man bara åhhhh.
- Han är en grymt bra målare, han målar helt otroliga bilder.
- Han är en vampyr och varulv. Seriöst hur coolt är inte det tjejer? Hahaha bara jag som sitter hemma forever alone xD

Han kan vara en riktig skit stövel ibland det är jag medveten om att han är ju en "hemsk" person på utsidan och halva insidan. Men när han är med Caroline... Åhhh sitter typ hemma och rodnar haha, han pratar på ett charmigt sätt och harmoniskt. Haha då kommet Caroline som jag också gillar och försöker säga något kaxigt imot för att vissa att det är hon som bestämmer och att han inte kan få henne så lätt. Haha dom är så perfekta och man bara kyss varandra vad faaaan! Men nej nej hon drar ut på det och gör det mer spännande. Det är så roligt sitter helt fast klistrad vid datorn när jag ser honom. Haha faller för lätt för ord men asså hur kan man inte?
Jag skulle bara *********** ^^
Aa vi behöver inte gå in på detaljer men men just so u know.

(Damon är fortfarande snyggast,bäst,coolast, mest bad ass evah!) haha men det är en annan historia! ❤
Kram


Kom på en grej!

Hallå hej! Whats up!
Förra inlägget lät så deppigt så nu tar vi ett roligt inlägg istället! :D

Hmmm.. Något roligt som har kommit upp är boooom booom (trumvirel) att jag har fått ett sommar jobb!!!! :D
Woho, sen ska man jobba con mi amiga Elin! ❤❤
I två veckor start från den 13:de!
Yes längtar som bara den men mer info om det kommer senare. Stay turned!

En annan rolig grej är att på fredag så kommer Alicen hem till mig! Hon ska sova över och jag ska passa henne. Åh längtar! Sen kommer elsjseeen troligen över på lördagen också ❤
Sen har vi också Eurovision på lördag då jag ska försöka baka mina Cookie Dough kakor kanske mohahaha!

Vi får se men ja har vi något mer roligt att berätta... Att det bara är några få skol dagar kvar kanske? Ja det är ju sant! 😄
Så glad!

Det som måste inköpas är:

- En bal klänning.
- En skolavslutnings klänning.
- Bal skor.

Kram


#Segmorgonvillestannakvarisängenlol

Buhu tänkte ah men jag kan ligga kvar i sängen en minut till.. En minut till och bara en minut till osv. Sen blir klockan jätte mycket och då så tittar man på mobilen jätte surt och bara åhhhhh!
Haha sen väcker man alla i huset för att man blir som en stor klumpig elefant som dunkar upp för trappan och sen låter jätte högt med alla plastpåsar, frukosten osv..
Haha lyckat!

Nu sitter jag på bussen och små bloggar lite här på morgonen. Jute såg ni Eurovision igår!? Woho! Sverige gick direkt vidare! :D
Good work Robin Stjärnberg! ❤
Han och Norge + Irland är mina personliga favoriter. Yes så kom igen nu haha. Ah men nu har jag nog skrivit allt som jag skulle säga.

Dagen kommer bli seg idag har ett NP i spanska på skriftligt. Sen har jag musik vilket brukar vara rätt segt + en två timmar syslöjd så aa yeay....
Kram


Under my wings! ❤

Hej! Nu sitter jag i skolan och är slut trött.... Varför det jo för att jag inte sov inatt nej men nu är det blogg dags och nu tänkte jag ta upp en sak.

Klassresan: Seriöst när man går i 9:an så ska man få åka på en rolig klassresa. Jag tycker att den ska vara minst 24 timmar en hel dag. Då kan man göra något roligt som att åka till Liseberg och sen övernatta där på nåt ställe. För då kan man ha grill kväll osv. Eller så kan man bara åka till ett mysigt ställe. Där man kanske kan paddla kanot eller ja till exempel gilla på kvällen. På dagarna är alla tillsammans och kanske ska göra något kul. Man kan göra andra roliga klassresor också som att åka till Boda Borg. Hahaha varför inte Tom Tits. Nej men något kul iaf. Samla en resa till London... Varför inte liksom?
Om det är för dyrt så ta en resa till Gotland! :D
Vad som helst liksom!

Än gröna Lund. Seriöst. Jag. Dör.
Det är vårat 4:de år som vi ska åka och jag pallar inte. Hur kul är det liksom?
Grönan i och för sig är roligt att vara på men inte med klassen. Man är inte ens tillsammans utom alla splittrar sig i sina gäng och sen åker alla det dom vill åka.
Man är där några timmar och sen går man hem!?!?! Hallå!?! Klassresa = att man ska vara med klassen och göra något kul!

Vad ska ni på för klassresa? Kommentera det :)
Kram


#ifeelsotierdtoday

Hej hopp och hallå! Allt bra mer er?

Jag sov ju kanske heheh inte alls inatt, kul nooooo. Nej men jag låg vänd och vred på mig. Alla tankar bara kom BOOOM mohahahahhaha!
Jag bara FML.....
Ah men det är tisdag och snart halvvägs genom veckan så det är bara att köra på. Sen blir det 3 veckor kvar! Gud vad nice! Längtar till sommarlovet som fan!
Åhhhhhhh :D

Okej men om vi ska skriva något nyttigt i detta inlägg då haha. Som att efter skolan ska alla äta ett äpple! Oh yeah!
Kommer ni göra det nu? ❤ O.o
Pinky swear...? Hahaha älskar pinky swear. Gör alltid det med mina syskon eller Isabelle haha så kul xD
Yes men iaf nej jag ska skriva något vettigt menar jag.

Hmmm.. Juste nån utav er som var på det där Top Model eventet i stan förut?
Min kompis Elin var där och hon berättade lite. Vad synd att jag missade det där! Man fick ju gratis gelé naglar om man stod i kö och dom fixade tydligen ens hår, man blev sminkad osv.. Sen var tydligen Robin där som vann Mello! Han ska ju tävla på lör! Heja heja heja! ❤

I alla fall var ni där?
Kram! ❤


Oh hellow...

Dont out your arms around me and teeling me evryting is going to be okay when you aren't even here.

Folk/människor kan vara så falska. Men mer ironiska. Dom säger "åh jag finns här för dig" " allt kommer bli bra"
Sure! När såg man dig sist? När smsade du mig sist? När brydde du ens om mig sist? Gav mig en kram? Hallå?
Är jag luft för dig eller. Bitch.
Seriöst, man kan inte lova en sak och göra en annan sak här näst. Eller ännu värre hitta en annan kompis som man går till. Nej. Nej. Nej.
Det här har hänt mig mer än 1:gång och det är inte roligt. Man känner sig lurad. En bra kompis ska vara en person som framför allt håller sina löften. En som man kan lita på. En som man känner sig trygg och bekväm med. En bästa vän är ens andra halva. Man kan ha flera och flera olika. En som man berättar mer "djupare" saker för en som man skojar mkt med och gör knäppa saker osv. Man kan ha olika typ av vänner, bästa vänner, polare m.m
Men man ska mena att vara den bra kompisen också. Du kan inte bara lova en massa saker och sen gå vidare?
Ah nej då är inte den personen än bra person kan jag lova.

Jag har dom bästa kompisarna nu. Jag är jätte stolt över mina vänner som jag har och jag litar på dom fullt ut. Dom är helt fantastiska och vissa förkännar jag inte ens. Vet inte riktigt vad jag har gjort för att få ha dom i mitt liv men njuter av det iaf! ❤ Men jag vet hur det känns att bli (förråd) av sin kompis. Att inte ha någon. Att ens kompis ljuger bakom en.
Tänk på vem ni berättar saker för, och specielt tänk på VAD ni berättar. Ni ska verkligen vara 100% säker. Annars kanske den personen visar sig vara någon helt annan och förrådder dig och dina hemligheter.
Jag skulle aldrig kunna svika mina vänner. Jag har gjort det misstaget 1 gång i mitt liv. Vilket jag alltid kommer att ångra. Men jag har lärt mig så sjukt mycket av det. Jag vet vad riskerna/konsekvenserna blir. Hur dåligt man mår och hur mycket man skäms. Mina vänner som jag har nu litar på mig och jag står vid deras sida alltid!

Är så stolt över alla mina vänner även dom som jag jag känt kortare tid än andra. Ni växer så mycket i mina ögon och ni blir starkare för varje minut som passerar. Ni kommer att nå era mål och drömmar. Jag älskar er! ❤
Kram


TACK!! ❤❤

Jag får en massa gulliga kommentarer utav er att ni tycker om min blogg osv! ❤ jag blir jätte glad och mitt hjärta bara värmer. Det är så synd jag försöker verkligen att hinna med bloggen. Bloggen blir mycket bättre på helgerna då jag har mer tid osv! Men jag ska verkligen försöka! Vill finnas för er lila mycket som ni finns för mig här och kommenterar. Jag har inte ens hunnit med veckans blogg än. Men den SKA upp imorgon! Vill ni fortfarande vara med?? Scrolla längre ner och skriv in don blogg! Sista chansen imorgon förmiddag.

Jag hade jätte kul med Elin i söndags vi pratade några timmar haha.. Vi hade så sjukt mycket att prata om! Sen gick vi ut en tag med hennes granne Tobbe, sparkade på lite bollar och jag balanserade på två tennis bollar haha! Lyckat (har ju ingen balans, gissa om jag ramla) Dom hoppa lite studsmatta också. Sen fick jag äntligen träffa hennes hund Dissel! Åh det var så kul , men han är en liten buse. Lite valpig i sättet men så sjukt söt!
Han ska ställas ut på lördag också, han ska tävla mor sina syskon och sin pappa tror jag. Kanade säger fel nu men då får hon rätta mig haha! Så nu hejar vi allihoppa på Dissel! ❤

Today! Hmmm.. Idag gick skoldagen rätt fort. Måndagar går alltid fortast enligt mig. Förutom sista lektionen matte lektionen där jag hade den där läraren. Men det ämnet ska vi icke gå in på. Sen kom jag hem. Åt mellan mål haha (mellan mål låter så barnsligt på ett sätt) men anyway ah sen satte jag mig framför datorn och kik.

Imorgon har vi idrott ute. Har ni också det? Eller ska ni ha det?
Vi ska ha det imorn, gissa om jag längtar? (Noooooooooooot) säkert fotboll. Hatar fotboll!!!!! Åhhh blir så sur när jag tänker på det haha?!
Vad är meningen med att sparka runt på en boll? Vad är poängen? Vad är meningen? Hur kan man känna miljoner i sekunden pga det där skit spelet?
Aha förstår mig inte på det men men.

19 hela skoldagar kvar! Sen slipper jag skit skolan. Åhhhhhh YES!!!!! ❤
Lika glad som jag?
Comment down below!
Kram


Hejsan tillbaka pigg och belåten! ❤

Hej! Förlåt för ingen bloggande men nu är jag tillbaka!

I föregår var vi oss mormor på förmiddagen och jag träffade Alice och kusinen. Samt mormor. Vi gick till en lekpark där jag släppte Alice och så sprang vi runt med en annan hund som heter Lexi.

Runt runt runt sprang vi! Haha jätte kul.
Under eftermiddagen hade vi en massa gäster som kom på grillkväll. Där vi grillade en massa kött, halomi, hamburgare osv!

Igår så hade jag en städ dag i mitt rum, jag rensade en hel del kläder, fixade min garderob och mina smycken/smink m.m. Det blev jätte fint och jag blev nöjd! :D

Idag så ska jag träffa älsklingen Elin! Har inte träffat henne eller varit med henne på 2 år haha. Eller jag har ju sett henne och så i centrum osv. Men idag ska jag äntligen få träffa henne! :D ❤
Vi satsar på att bli tighta igen haha. Vi var alltid med varandra när vi var små och vi lekte alltid runt tillsammans. Sen kom en massa olika saker i mellan oss men nu är vi back on track ;)

Vi har ju en hel del att prata om haha, jag tror inte ens att hon vet att jag har varit i USA eller på språkresan eller nånting. Haha spännande att berätta

Vi hörs! ❤


Hej!

Hej bloggandet blev lite senare idag pga att det är en röd dag idag!
Då tog jag min extra sov morgon!

Iaf min morgon var att jag duschade mojje från topp till tass. Han såg jätte rolig ut men han behövde verkligen duscha. Han stinker fisk eftersom han har lärt sig att fiska nu. Då fiskar han nere vid vattnet. Äckligt.

Till frukost tog jag oboy, två mackor med leverpastej på hihi. Skivad då, för tycker inte om bredbar. Jätte spännande va! Haha nej men försöker hitta inspiration.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att vara ute och hoppa!
Kanske smsar nån kompis elr så men vi får se. Börjar bli hungrig igen kanske ska ta nånting att små äta på hihi.
Något tips kanske?

Igår så såg jag filmen när lammen tystnar. Den var jätte bra faktiskt!
Spännande film, ikväll ska mamma och jag se hannibal, film två alltså.
Mamma och jag håller på att se den serien också som går på måndagar kl 21:00 på 5:an men nu har dom uppehåll till 5:te juni elr nåt. Avsnitt 5 kommer då.

Yes men lite update då. Igår så var jag i skolan och det var helt okej. Dagen gick rätt snabbt och i slutet la jag till två gymnasieval. Webb design på Tyresö!

Ja datorer har börjat bli min grej och jag känner att det skulle kunna vara något för mig. Men som sagt jag funderar på att gå ett halv år på en linje och sen kanske byta. Jag vill känna på hur det är att gå den här linjen som jag kanske ska börja nu Sambeteende men om det inte är något för mig så kommer jag troligtvis att byta linje.

Nu ska jag ta nånting och sen ska jag hitta på något så mer update soon!
Stay turned!
Kram


"Ni var jätte duktiga"

Wiho! :D

Spanskan kändes bra så nu kan kag släppa det! Nu jag jag ett matte prov kvar och 2 spanska prov kvar i nationella sen all done! :D
Hihi!

Dagens snygging ska komma upp i detta inlägg tambien (också) yes så are u ready. Vad snyggt att man blandar svenska, eng och spanska i detta inlägg.

Okej Anton Ewald! En stor idol från min sida. Han släpper en skiva nu till sommaren och låten "human" den är så bra! Jag älskar den! ❤❤

Så alla får gå in och söka på den, yes dagens snygging sweetis!5


Spanska nationella!

Haha som inte matte var nog nej du är det spanska nationella (muntligt också)

Låter redan som en elefant pga förkylningen, stackars Melani haha. Hon är min partner och jag suger. Jag glömmer ord. Förvirrar bort mig och lalala...
Hon känner så i engelskan men är grym i spanskan. Förstår inte haha! Hon kommer säkert hamna på ett B-A och jag E. Men hey jag kommer bli stört glad då haha :D


Mojje! ❤

Haha jag skulle precis ta mig ner till studsmattan då jag träffade på mojje vid trapporna! Brillorna var på huvudet och jag tänkte varför inte? ❤

Haaha awesome men nu ska jag hoppa lite så vi hörs! ❤

https://cdn3.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51892cfaddf2b31c8b0780a9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51892cfaddf2b31c8b0780a9.jpg" class="image">


Dream car ❤

Do you have a dream car?
Comment down below! ❤

https://cdn3.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51891864e087c30a0789c623.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3591192/6-3/pic_51891864e087c30a0789c623.jpg" class="image">


May. 07, 2013

Så nu har jag gjort provet och det känns bra att ha gjort det! :D

(Sen hur provet gick är en annan femma)

Juste älskar ni inte bara vädret idag! Så varmt och skönt man kan tro att det är sommar. Det går upp mellan 18-20 grader. Så skönt! ❤

Hihi har en liten hemlighet för er läsare att berätta sen! Så stay turned...!

När jag kommer hem så ska jag fixa något gott mellan mål! Tänkte sno en frukt, hoppas mamma inte kommer märka något. Hon kommer bli så glad att hon studsar upp i taket! Bara åhhhhhhh! Jippi!!!!! :D :D

O jag kommer bara stå där o titta på henne med en sne blick och bara åh nej. Sen ska jag hoppas studs matta!
Hela långa kvällen okej men yes!

Kram


Planerna för idag!

Baby dont go you got me begging begging, begging for more! ❤

Haha Anton Ewald med låten begging!
Så grym och skön kille. Love that song.
Okej om exakt 26 min har jag Np i matte. Om jag failar detta så är jag körd så måste verkligen säga att jag KAN och att jag SKA klara det!!!

Buhu är så nervös. Okej när jag har gjort prover så kommer det komma tips till bloggen

❤ - om olika outfits!
❤ - Veckans planer!
❤ - svar på era frågor!
❤ - veckans snygging!
❤ + lire smått o gott!

Kram


Förlåt beautiful reeders! ❤

Har inte varit på bästa humör idag eftersom är fortfarande jätte sur på mina lärare. Men jag måste försöka släppa allt det dåliga och fokusera på mitt prov imorn. Jag får inte faila det här. Är så grymt nervös och mår jätte dåligt!
Nu behöver man verkligen en kram! ❤

Såg att jag fick lite frågor idag i kommentarerna så jag svarar på dom imorn för just nu bloggar jag via mobilen och tyvärr går det inte att svara på kommentarerna. Men jag tar hand om det imorn! har ni fler frågor? Något ni undrar/funderar över? Then comment down below! ❤

Gud vad skönt att vi är lediga tors-fre. Att det blir lång helg. Behöver verkligen rensa mina tankar så det blir nog hunddagiset på fre! Cant wait!
Saknar mina älsklingar och dom fina människor som jobbar där. Det låter kanske konstigt, men det är en av dom bästa platserna på jorden.
Jag mår så bra där och åhhh!
Inga problem. Inga tankar. Bara kärlek. Bara hundar. Love it!

Ha en jätte bra kväll och sov så gott.
Kram

(Mina modeller - Thorsten, Gila , Ozzy, Dante)


Usch vad jag hatar dom!

Har ni en sån där lärare i eran skola som inte tycker om er, eller nån som ni hatar? Jag har det och idag blev det en till lärare som jag tappa helt och hållet respekten för.

Men den här läraren har hatat mig sen 6:an. Hon är helt åhhhh!

Imorgon har jag en läkar tid som jag har väntat i nästan två månader på. Om jag missar denna viktiga tid så måste jag vänta två månader till. Wtf!? Asså jag får inte missa den här tiden för om jag gör det och väntar två månader till juni-juli. Vem vet vad jag gör då? Jag kanske är på semester eller något.
Skit skola. Jag vet att det är nationella proven imorgon men ändå! Jag kommer ju så fort jag är klar hos läkaren. Då kommer jag till skolan. Kan man inte flytta fram det en timme?

Nej nej policy och skit. Sen kommer den där läraren du vet som man hatar och vet ni vad hon säger?
"Jo men ***** hon har gjort så förut så aa"

Så kommer han till mig i klassrummet och bara, nikkita det går rykten om att du har gjort så här förut. Att du (brukar) göra så. WHAT THE FUCK DID YOU SAY TO ME!?!?!?!?

Ja jag har gjort så förut. Sant. Men jag (brukar) inre göra så! Bara om det är väldigt viktigt. Efter som jag har tandställning och då måste man till tandläkaren då och då för att kolla och titta att allt är okej. Det var som att han såg mig rakt i ansiktet och trodde att jag ljög om den här läkar tiden för att slippa provet. Jag är den bästa eleven i klassen som kan sköta sig. Som kan sitta still på sin stol i en timme utan att klaga. Jag är tjejen som jobbar i den klassen som veklingen vill. Men nu får jag bara skit och har blivit stämplad som en lögnerska.

Han tappade sin respekt från mig där och han är utesluten.
Have a nice life or not u two but i hate u.

Tack för att ni får mig att lida i två jävla månader. Att jag kommer att få känna smärta för att ni två är idioter.
Thanks.


Allt eller inget

Du kommer till skolan och kollar genom fönstrena. Boom du får känslan att du är fast. Allt du vill göra är att springa ut till gräset och rulla dig där haha, nej men du vill i alla fall därifrån. Man får alla tankar.. Vad gör jag här? Varför är jag inte ute? Ska jag skolka, vad gör en dag? Undra om den nya glassen hard kommit ut en så att man kan gå ut på lunchen och sitta i baken med sitta kompisar oh ära den goda glassen!

Nej men du kan inte. För att du måste sitta på rumpan vid din stol och lyssna på den ointressanta läraren. Ta anteckningar , läsa högt inför klassen osv. Känns inte allt så planerat i livet?
Dagis. Skola. Gymnasium. Universitetet. Jobb. Karriär. Han. Familj. Åka på resor med familjen. Leva lyckligt med familjen.

Yes, låter hemskt när man ser det på det här sättet men upp man stället allt på rad så blir det cirka såhär.
Vi tar några risker, hoppar några fall och sen är du på den där platsen. Du kommer säkert att falla igen men haha what to do? Man måste falla för att bli starkare.

Inatt så drömde jag västra mardrömmen men drömmen fick mig att vakna upp lite. Jag kan inte säga vad det var eftersom jag ska redigera det min bok.
Jag tror att det kan bli riktigt bra men yes! Drömmar kan vara så konstiga ibland.

Haha asså det här inlägget blev lite random jag kom inte riktigt fram till nåt.
Men man ska iaf våga ta risker i livet, inte vara rädd för att falla. För om du faller så kommer man bara resa sig igen för man dör inte. Om man var nära på att göra der eller att det kändes som så.. Så ska man vara stolt över sig. För du har klarat dig. Du lever. Du andas. Ditt hjärta slår.

Okej men ha en bra dag people och stay turned! ❤


From my friend Isabelle to u ❤

Min underbara vän Isabelle hittade det bästa scones receptet!
Dom blir super goda så jag hoppas att till att när ni kommer hem från skolan idag och är sugna på något så kommer ni att baka scones! ❤

Jag har gjort det här receptet flera gånger och jag blir lika nöjd varje gång!

Så i how you will like it!
Kram


My morning!

Hahah min morgon var ju värre än kvällen igår alltså, reed this!

06:50 - Klockan ringer och ögonen öppnas.
07:00 - Jag äter frukost efter borstar jag tänderna.
07:30 - Jag springer upp och kollar efter mitt busskort som är bortblåst! Jag kollar i alla mina sommar jackor och vad? Den var inte där!!! PANIK!!!

07:34 - Jag vänder upp och ner på hålla mitt rum och vänder o vrider på allt, helt kall svetig och bara wtf ska jag gå till skolan? Vad ska jag göra?
Det här vore min 5:e gång jag slarvar bort det och vi skulle bli tvungen att köpa ett nytt för bara 600 kr hehe...

07:50 - Jag får typ jätte jätte panik och tänker nej nu måste jag gå till skolan det får fan ta en halvtimme jag kan inte berätta för mamma hon kommer bli så förbannad.

07: 56 - Jag sätter på mig min skin jacka och skorna, gör mig redo för att gå till skolan.

8:00 - Jag vänder mig om och tittar på min vinter jacka, jag kom på att för några dagar sen tog jag på mig min vinter jacka för det regnade och var väldigt kalt än dag förra veckan. Jag har ju varit sjuk också så har inte använt mitt busskort på 4-5 dagar. Jag hade ingen aning vart den var nånstans!?

I alla fall jag kollar i vinter jackan och booooom yeeeeees jag hitta den! :D
Jag blev så glad att jag pussade på buss kortet och typ hoppade i luften.
Sen gick jag till bussen trots att det var en kvart för tidigt för att jag blev så glad hahahhaha :D ❤

Så nu 8:20 sitter jag här och bloggar så att ni ska få läsa min knasiga morgon !
Kram


My crazy night!

Tänkte berätta lite om min kväll haha... jo det började med att Mojje ( min katt) hade precis fått sin mat och sen så gick han ut. Han gick ner till vattnet och bredvid satt en annan katt som heter Nalle. Jag blev genast orolig och ville ta bort Nalle därifrån för att om Nalle går nånstans så gör Mojje också det. Så jag jagade runt mojje på hela tomten runt grannarnas tomter och hahha.. vi lekte katten och musen kändes det som. Tills han gömde sig under två upp och nervända båtar som låg intill en tomt. Asså hur dum får man va? Där kan ju inte jag gå under så jag väntade på honom i 5 minuter sen när jag inte orkade längre då kollade jag under båten. GISSA?!!!??? Han var borta.. den jäveln haha. Nu är han säkert ute nånstans och skrattar åt mig.
 
Ja men under kvällen nu kommer det inte hända så mycket, just nu sitter jag i mitt rum vid denna dator och lyssnar på musik (Sam Tsui- Me without you) Jag tipsade om den låten förut. Den är så himla bra och man drömmer sig bort i sin lilla fantasi när man hör den låten. Vissa låtar är så magiska när man får den här " bilden " i huvudet.
Ska nog sätta på en bra film snart på www.swefilmer.com. Jag rekommenderar verkligen den sidan till er, men om ni är nyfikna kan ni scrolla ner lite i bloggen, för jag har skrivit om det tidigare.
 
Rekommenderar filmen The Host som är min favorit just nu. Plus att det är två snygga killar i den hehe.... men kan lova det är ingen tjejfilm utom en spännade film. Så ta fram eran glass eller ert godis så sätter ni er framför datorn och kollar på den nu! Ni kommer inte att ångra er i promise.
 
/kramizzz
 

TÄVLING TILL ATT VINNA EN SHOUTOUT FÖR DIG OCH DIN BLOGG!

OMG! Min blogg statistik har ökat så otroligt mycket idag! Waahh :D
Är så sjukt nöjd! Jag har så stora planer för bloggen haha, men det går inte utan er så stay turned!
 
Jag hoppas att ni gillar mina åsikts inlägg för jag satsar så sjukt mycket på dom! Jag bara älskar när ni kommenterar för att det betyder så mycket och jag menar det verkligen, med alla er kan det här gå jätte långt!
 
I alla fall så tänkte jag lägga upp den här tävlingen där ni har chans att vinna en shoutout inför 632 följare för dig och din blogg!
 
REGLER: 
1. Ni ska börja följa mig på instagram där jag heter sniikii. (jag kommer att kolla om ni följer mig eller inte så jag kommer att ha koll)
 
2. Ni ska försöka sprida min blogg till så många ni kan, kompisar, familj osv. För att bevisa det så får ni göra ett inlägg på eran blogg där ni länkar till min blogg!
 
3. Sen ska ni bara kommentera i kommentarsfältet och skriva klar!
 
Okej så 3 lätta steg har ni att följa! Den här tävlingen avslutas på torsdag!
 
Då hoppas jag att alla förstår!
 
Veckans blogg avslutas på tisdag!

Take a breath and count to 10, my dear

♥Kämpa kämpa kämpa, vi alla måste kämpa igenom oss saker. Det kan handla om familjen, kärlek, kompisar, skolan och allmänt bara. Livet är långt från rättvist och det har vi nog alla märkt! Varför är han rik? Varför har hon den snyggaste bilen? Varför får inte jag vara med dom?
 
Tjock eller smal, lång eller kort, ful eller snygg har ingen som helst betydelse egentligen. Om du är tjock eller har stora kurvor, då ska du veta att du är jätte vacker! Dom som trycker ner dig är dom som har dåligt självförtroende.
Dom tycker att om dom sårar andra så mår dom bättre själva. Innerst inne så mår dom så jävla dåligt och dom vet hur fel det är att trycka ner andra. Men deras kompisar polare typ övervakar dom, så om dom inte gör det te.x att mobba så blir dom mobbade själva. Det går som en ond cirkel. Det kan till och med bli så hemskt att mobbaren bli misshandlad om personen inte mobbar andra. Det är så sjukt igentligen
 
Om du är kort så ska du inte bry dig heller snygging! Jag känner en tjej som går i 9:an och hon är jätte jätte kort men vet ni vad? Hon är den populäraste tjejen i hela skolan hon har minst 1000 kompisar runt om kring sig och hon har ett sånt grymt liv, hon älskar sitt liv och hon är helt fantastisk. Om längden stör henne, så kan hon bara sätta på sig ett par snygga klackar, då blir hon nästan nästan normal lång men ändå. Man kan lyckas om man är kort och det är absolut inget att skämmas för! Man kan få lika många kompisar/killar som alla andra.
Om man är en kille och är kort så behöver ni inte heller tycka att det är jobbigt för att vi har två tvillingar i min skola som är super duper korta dom gåt typ i 8:an men vet ni vad? Han hänger med alla dom populäraste i min skola och alla bara älskar dom, till och med jag som inte ens känner dom haha. Dom verkar så roliga och dom skämtar runt med alla osv.. Så ni kommer korta kommer att få ett lika bra liv som alla oss andra om inte bättre! ;D
 
 
Det känsligaste utav alla ämnen som jag rabbla upp är om man är för smal. Ni som är smala kan vara det helt naturligt ni kanske har det i släkten det har jag men jag är ändå inte så smal. Ni tjejer som går i skolan som jag ser ibland jag tycker att det är så hemskt för jag vet inte ens om ni märker det själva men det är väldigt väldigt farligt! Ni förstår inte hur mycket det kan påverka eran framtid. Det leder till Bulimi, Anorexia och andra ätstörningar. Det kan påverka eran mens, eran kropp och speciellt eran hälsa. Jag förstår att ni kan tycka att det är jobbigt men egentligen behöver ni bara tänka på små sakerna som att äta din frukost/lunch/middag ordentligt!
Sen när ni kommer hem från skolan så kan ni äta en banan/äpple med oboy, en smoothie till kanske?
Jag vill bara att alla ska må bra för jag är en sån person som bryr sig, jag bryr mig om er alla och jag vill verkligen att ni tar hand om er själva för jag vet själv hur långt det kan gå
Jag har sett många likande fall om detta och låt mig säga en sak det är inte kul. Inte kul alls. Ni förstår inte hur mycket ni förstör er själva. Utanför kanske ni tror att det blir bättre för att du ser snygg ut, för att ni ser ut som en utav dom snyggaste modellerna i världen, vad fan heter hon Candice? Vet ni hur mycket jag avskyr henne hon är en sån jävla dålig förebild för oss unga! Hon får oss att vilja ändra på våra vackra kroppar, hon får oss att slita oss själva så vi slutar upp i en stroke, ätstörningar och gör så att våran framtid påverkas så att vi inte kan få barn. Eller så att vi inte kan få uppfylla våra drömmar för att nej då ligger vi på sjukhus där vi måste försöka få i oss mat för att vi ska bli friska. Om hon visste hur många tjejer som lider av det här i dagens samhälle då skulle hon inte jobba som VS modell längre kan jag säga er. Jag tar en jävligt stor risk nu att säga det här, vem vet kanske jag kommer få hat utav det men jag säger bara sanningen. Jag säger bara det som en massa unga tjejer och även unga killar går igenom just nu. Dom ligger på det där sjukhuset just nu och blir tvingade till att äta så att dom kan må bra igen, så att dom kan få ett friskt liv. Efter det så är det en kurator, psykolog och man får gå till BUPP och prata om det här om och om och om igen.
 
Vet ni jag känner flera stycken personer som har en viss ätstörning tjejer och killar och jag är så sjukt stolt utöver dom för att dom har visat förbättringar och dom gör det varje dag, varje timme, varje minut och sekund! Dom är så otroligt duktiga och så länge man har en vän som stöder hela tiden och pushar på hela tiden så kommer det bli bra igen. Man kommer att komma till en bra plats igen och man kommer må så otroligt bra. Det är mitt mål att hjälpa människor att ta tag i dom här problemen och skaka i dom svaren. För jag tänker inte förlora mina kompisar till nån idiotisk sjukdom till något så idiotiskt att hela problemet handlar om mat? Snälla vet ni hur mycket jag älskar mat haha? Allt från kött-skalsjur-pasta- osv! Glass-godis haha! Det kanske känns svårt att vilja trycka i sig den där glassen, den där biten utav köttet. Men ta ett djupt andetag, räkna till 10 och ät. Om det känns bättre gör det på varje tugga. Tills det känns bra. Ett tips.
 
(I detta inlägg som jag skrev nu pekar jag inte ut någon person alls. Det kanske känns så men jag har många olika kompisar i lika situationer, flera i samma. Så ingen blir utpekad och jag vill inte få er att känna det heller)
Jag vill bara att alla ska förstå ♥
 
På bilden här är det Mojje som är modell, han är en krigare haha. En fighter och så vill jag att ni ska känna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May. 05, 2013

Yes åsikt inlägg ämnet idag är loooove.
Nej seriöst asså tänker ni inte på hur fort det går när man verkligen hittar någon man gillar?
Ibland är det bra och ibland är det mindre bra.

Vi träffar en kille antingen irl eller på nätet/smsa osv. Orden han/hon säger till dig när nu träffas elr smsar/chattar elr något. Dom är så lät att falla för. Om han/hon säger dom rätta sakerna till dig förvirrar det dig på ett sätt. Du känner dig speciell och du vill ha mer. Du vill att personen ska ge uppmärksamhet till dig hela tiden. Du blir så varm/glad och du kan inte sluta le om personen smsar dig.

Men om det här händer dig så allt jag säger är ta det lite lungt bara! Man kan förhasta sig så lätt och jag vill inte att ni ska bli svikna.. Som jag blev som jag kan ta från min efter erfarenhet. Man blir så glad lätt, man börjar drömma, man börjar tänka på hur det kan bli osv.
Haha det är klart att alla ni får chatta och smsa vilken kille ni vill! Blir jätte glad om ni hittar nån kille/tjej som ni gillar ❤

Allt jag säger är att ni ska vara försiktiga! Tänk ett steg före bara och dröm inte iväg er själva. Men visst är det lite läskigt ändå hur fort det går, det har hänt mig flera gånger och man blir lika förvånad varje gång.
Har det hänt er någon gång?

Kram, och sköt om er!


ADHD - För flickor och barn

Som jag nämnde i förra inlägget om kamilla. Kamilla har även skrivit en bok om sjukdomen ADHD där hon berättar om hur det fungerar och vad som händer. Varför flickor/kvinnor känner som dom gör osv. Det står också olika grader om ADHD och lite olika stilar om det, det står en kort info på sidan och så skriver hon även hur det påverkar i livet. Hon skriver mycket om sig själv i boken då ser man verkligen vilken fantastisk och stark person hon är. Hon skriver även om andra människor som har sjukdomen och det är väldigt intressant att läsa.
Jag själv har inte ADHD men jag tyckte att det var värt att läsa boken i alla fall eftersom jag känner folk runt om kring mig som har det och efter man läser boken... då blir det som att man förstår mycket mer. Man respekterar och förstår mycket mer. Det blir som en helt annan uppfattning. Det är en grymt bra bok och jag tycker att ni verkligen att ni ska läsa den! Boken heter som rubriken som ni ser överst!
Men ta er tiden att läsa den, boken har inte alls många sidor och jag läste ut boken på en timme och lite mer max.
 
Jag garanterar att ni kommer att tycka om den jätte mycket och ni kommer att få en bättre förståelse för ADHD, ni kommer att börja tänka på ett bättre sätt! Om jag har någon läsare just nu som har denna sjukdomen också så kommer ni att älska den här boken. Ni kanske ser sjukdomen på ett dåligt sätt, som att ni är sämre än dom andra. Ni kanske tycker att det är jätte jobbigt, för er som tycker det så vill jag verkligen att ni ska läsa denna bok.
ADHD kan vara positivt också! Ni har en förmåga som vi andra människor inte har och allt om den förmågan står i denna bok.
 
 
Boken är baserad på en sanning allt som står där i är sant. Kamilla har fått hur mycket beröm som helst för den här boken, den säljer verkligen som smör! Folk som säger att dom har ADHD har kommit fram och sagt att dom är stolta över sig själva. För att dom har fått en bättre själv känsla, för att dom mår mycket bättre och för att dom har fått en bättre förståelse!
 
Go and reed it people! ♥
 
 
 

Dom små änglarna! ❤

För cirka 4-3 veckor sen så hittade min mammas bästa kompis Kamilla en liten kattunge ca 4-5 veckor gammal.
Hon låg utan för ett garage vid sågen där mamman hade lämnat henne. Frusen/utan mat. Hon hade inte klarat två dagar till därute. Det var då som Kamilla hittade henne.

Kattmamman bor i sågen nånstans men hon är en vild katt och lever ute. Hittar man ute/jagar ute. Hon var tydligen full med loppor och en massa insekter osv..
Så Kamilla ville inte ta in henne, hon prövade det igång men då blev katt mamman helt galen.
Der sägs att folk i området såg att mamman bar på en annan katt men dom letade och letade i området och hittade ingenting!

Några dagar senare så låg killen utav kattungarna inuti garaget, han var lite större och hade större huvud. Så man såg att mamman hade gett honom mer mjölk.

Idag är kattungars friska och dom traskar runt i Kamillas hem. Dom har katt leksaker - 4 härliga underbara barn som ger katt ungarna kärlek. Dom får mat/mjölk, bada, kärlek och dom mår jätte bra! Dom blev till och med rumsrena jätte fort. Nu är dom 7-8 veckor och är hur söta som helst!
Mer bilder eller info?!

Comment down below ❤
Kramizz!


åsikts inlägg

Jag har lagt upp två "åsikts inlägg"( idag why not tell the truth? och inlägget boys)
 
Jag har inte gjort det i bloggen förut i bloggen eftersom jag inte är den personen som utrycker mig så ofta, med det ska ändras. Jag menar min blogg, mina inlägg och mitt sätt. Det kan ingen ta ifrån mig så jag får skriva precis om vad jag vill och hur jag vill. Ingen ska få trycka ner mig eller min blogg längre. Jag har ju haft nät mobbning förut på bloggen men jag tog mig igenom det och kämpar för en ny start.
 
Jag ska börja med fler ärliga inlägg, jag tycker att det kommer att bli mycket roligare för er att läsa och ni kommet nog att förstå mig mycket mer. Min statestik går redan uppåt är så sjukt nöjd och jag hoppas att ni alla kommer att stannna kvar och läsa på min blogg!
 
Yes, men min helg då kan vi ta. Den började som en sommar romans på en vacker äng innan den krossades utav själva gud, eller djävulen det beror på hur man ser det.
 
Jag förstår inte alls hur man kan vara så självisk och respektlös mot en person, att leka med en persons känslor och sen bara skratta åt det. Sen kommer man en timme senare och säger (oj förlåt) hahahhahhaha?!
Ursäkta mig ska jag skratta eller ska jag gråta?
 
Du kommer och säger att du gillar mig, att jag gör dig glad, att vi skulle kunna bli nåt, att vi skulle kunna bli två.
OH MY GOD! Sen så skrattar du bakom min rygg och tydligen så är jag bara en av som alla, en fluga som du smällde till. Jaaag undrar vekligen hur många andra  tjejer du har bedragit, hur många andra tjejer som får gå igenom det här som jag går igenom just nu. Vet ni läsare att när min statistik höjs och ni kommenterar blir jag så sjukt glad! Ni är det som håller mig uppe just nu och jag ska SLITA  MIG SJÄLV  för att hålla igång denna blogg. Jag ska skita i allt annat och ta tag i bloggen, för att utan bloggen har jag inget att fokusera mig på, jag behöver vekligen er! ♥
 
 
 
 

Boys....
Ämnet killar kom upp i mina tankar. Är det bara jag som avskyr när killar är så blyga! När dom går bakom ryggen på dig och sitter och viskar med sina kompisar istället, varför gör killar så?
Varför kan dom inte vara ärliga och säga hej.. vill du gå ut nån gång med mig? Eller.. hej har du sett den där nya filmen på bio än..? Du kanske vill gå med mig?
Det är inte så himla svårt faktiskt.
 
På den punkten är vi tjejer mycket mer mognare idag.. vi vågar i alla fall fråga saker, agera ut hur vi känner men nej nej killarna har fortfarande den där väggen. Väggen som dom inte får fälla ner för att dom är för coooooola omg... döööööör så fånigt.
 
Ta ett exempel från min egen erfarenhet liskom, jag gillade en kille jag addade hans facebook och jag började chatta med honom. Men han var alldeles för feg och vågade inte ens ta ner sin jävla "status" eller vad man ska säga. Han var så idiotisk att han berättade för sina kompisar, då menar jag hela hans klass. Så nästa dag gissa vad som hände då? Jo jag fick 10000000 ögon på mig hela tide, folk skrattade bakom min rygg och omg vika hemska dagar.
 
Vad hände med alla snälla schyssta killar?

heeeej! ;D

Tänkte köra veckans blogg! så alla som vill vara med skriv eran blogg i kommentarerna så skriver jag ut en vinnare.
 
Bring it on!
 
 
 

Only for u

Tänkte köra en liten tävling sen! Alla ska sprida min blogg så mycket dom kan så kommer jag att lotta ut 3 vinnare som får en shoutout på insta inför  600 följare, så yes.
Plus att jag kommer läsa och kommentera eran blogg i ca 3 veckor! (självklart kommer jag också rekommendera eran blogg på insta to)
Plus lite till, so dont miss it!
 
Tänkte ta mig friheten och rekommendera 4 låtar också som jag inte kan sluta lyssna på.
Chris Brown - Don't judge me
Chris Brown - Fine China
Sam Tsui - Me without you
Sean Kingston - Beat it
 
Yes, gå och sök på dom. Lite men bara lite beroende framkallande!
 
På instagram heter jag- sniikii
På kik heter jag - snikkki  
Är ni sociala så varför inte börja chatta med mig? :)
 
 
Okej mer info kommer snart, letar också efter någon som kan göra en design så hör av er, kramizz
 
 
 
 
 
 

well why not tell the truth?

okej let me get this straight.................................................................
 
Det känns som att nån är imot mig och jag kan inte berätta det här för någon så därför skriver jag det här.
hur kunde det bli så fel? hur kunde jag bli så dum? hur i huvud taget kunde jag tro att det skulle hända mig?
hur i HELVETE kan jag skämmas så här mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ni har inga svar, jag vill inte att ni ska svara på dom heller...........
är allt bra nikkita? svar:nej
är du taggad till balen nikkita? svar: nej
hur går det för dig nikkita? svar: jo bara bra livet rullar... haha in my head....
 
Jag borde satsa på den här bloggen mer, jag måste få någon driv kraft så varför inte ta bloggen,
Vi kan börja med balen... haha jag kunde inte bli mer otaggad.
1. Vi är 7 tjejer i klassen och 23 killar.... uhm wtf?
2. Killarna elr aa 89% i klassen visste inte om att vi skulle ha bal.
3. jo juste den här är jätte bra också... haha klassen är på topp också ni vet alla trivs med varandra och vi alla kan vara tillsammans... hahahahahhahahaha LOL!
4 Jag har haft för höga förväntningar på balen, ni vet man blir ju fast vid tanken som i Usa. En stor stark, snygg kille från basket/fotbolls laget som bjuder upp en till dansen, sen att han köper en sån där blomma som man sätter på armen. Sen så är man i en stor fin lokal med en massa folk. Alla kommer till balen och balen är något fantastiskt som man alltid vill minas.
5. Nej men vi ska vara i skolan och klass 8:a ska servera oss. Jaja sen blir det ju jätte god efterätt med kladdkaka från Ica............................. Vad som helst hade jag kunnat gå med på, jag förutom att betala 800 kr för att få vara på Årsta slott med klassen jag går i haha, no way. Det är inte värt det.
 
 
 
Jag skulle kunna rabbla upp många fler anledningar men då kommer ni att sluta läsa bloggen så vi stannar där.
Det är så synd också för att alla börjar att prata om balen, har du köpt din klänning än?! Men du har väl köpt dina bal skor än?! NEJ o NEJ! Hur ska man kunna blocka allt? Hur ska man kunna bara släppa allt för att njuta av den där sista kvällen? omg, dra mig baklänges. Det är inte så lätt när hela världen rasar på en mitt framför nosen.
 
 
Jag vill bort från den där skolan så gärna ni har ingen aning om hur dåligt jag mår när jag är där, inte pga mobbning elr så. Skiter totalt i alla jävla kommentarer bakom min rygg men just den där känslan när man kommer in på morgonen till skolan. När man får alla ens blickar på en. När alla tittar på dig som du vore en liten vilsen hund.
 
När jag börjar på gynnasuimet så kommer allt och förändras. Jag kommer att må bra igen. Jag vet det, det måste vara så. Ny miljö/Nya kompisar/Nya lärare/Nya möjligheter.
 
Fri och inte fast.