True Pics bros and sisters!

 
 
 
 

Hej!

Hej! Ville börja med att skriva ett spontant inlägg lite sådär, hur är det med er? Med mig är det supertopp för att igår var en utav dom bästa dagarna i hela mitt liv då jag o älsklingen firade ett halvår och vi hade det super mysigt! Vi tog en kvällspromenad och hamnade på ett mysigt ställe och vi tog med oss lite gott!
 
Fick två super duper fina halsband av honom och han fick rosor och choklad utav moi, han blev jätteglad! Kvällen blev toppen och vi avslutade kvällen med att kolla på Roadkill 3, jätte spännadne!
 
Kan berätta lite kort vad filmerna handlar om!
Handlar om ett gäng ungdomar som ska iväg till ett ställe och på kartan hittar dom en snabbare väg! Dom väljer att ta den vägen två st killar sen så finns det en högtalre i bilen som dom två leker med, det som händer är att en man svarar och då busar killen och låtsas att vara en tjej som kallar sig "Candy" men mannen kommer på dom och har insett att killarna har lurat honom.. Så när killarna tror att dom har blivigt av med honom så dyker det upp en lastbil bakom dom som jagar dom genom den farliga vägen.
 
Dom andra två handlar om att den här mannen tar ut sin hämd på dom som lurar honom eller irriterar honom så han sätter upp olika "lekar" som dom ska klara. Väldigt spännande filmer! Rekomenderar men dom kan vara lite blodiga som en liten varning! ;)
 
 
 
 
 

well good and bad

today... Hmm vet inte riktigt har varit lite upp och ner med känslor men det är väl bara att ignorera och le i guess. 
 
Update on week:
Tors: Jobba tills 12 för att sen dra hem och möta upp min kompis Melanie för att dra in till stan och hämta upp biobiljetterna. Sen mot kvällen ska jag dra till bf för att vi firar ett halvår tsm imorgon så då ska vi hitta på något!
 
Fre: Jobba tills 12 igen. Sen träffa min honey Moa vi ska vara hos mig och chilla, kolla på film och bara prata det kommer blir kul för jag har inte sett henne sen Bruno Mars konserten vilket var ett tag sen!
 
Lör: Bio med alla dom bästa Meloni, kaksmulan, Flisan och såklart boyfriend ;) sen en tjej som heter Isabella som inte jag har träffat en men det ska bli kul att få träffa henne!
 
Sön: Inga större planer men hoppas på en mysdag för sen börjar den hårda veckan att börja jobba långa dagar!
 
Har o göra denna vecka så jag som ville komma igång med att blogga... hmm kommer få skjuta på det eftersom kommer som sagt vara upptragen men kommer att slänga in lite inlägg då och då i hope :)
 
/N