Morning ❤️

Godmorgon! Precis vaknat då han ska upp o jobba nu på morgonen. Min plan var att somna om och vakna upp om några timmar och äta en god frukost. Tips på en bra frukost..? 

Jo på morgonen kan det vara god med toast, rostat, juice, oboy, och m.m. Men det är alltid kul att variera som till exempel äta fil med antingen banan och rusin elr något gott till det eller nypon/fruktsoppa. Eller en skål mjölk med jordgubbar kanske mixa ihop en smoothie. Finns så mycket man kan göra! Gäller bara att ta tid och fixa :)

Yes anyways så ska jag sno hela sängen nu och sova ut ett par timmar ;)

C you!❤️





You

I love you 
 
Vet att jag har varit borta ett väldigt långt tag.. Jag har behövt hitta nånting nytt som jag kan ta insperation ifrån. Mycket har varit väldigt neråt och jag förstår inte riktigt vad som har hänt men jag är redo att ge allt en ny chans min skola, olika konsekvenser och mycket mer. Mitt liv kort sagt och jag ska börja med att jobba i 6 veckor och få pengar för att kunna resa nånstans och börja om med en ny positiv energi när jag kommer tillbaks till Sverige. Det tar på krafterna att alltid vara hemma i samma miljlö dag och natt. Problemen bara uppstår och man vill bara rymma från dom helst utomlands där man kan sola och njuta bara ta det lungt.
 
Men nu har jag hittat det jag har letat efter och det kunde inte vara bättre snart har ett halvår gått och jag kan inte fatta att det har gått så fort som det har, kunde inte vara lyckligare ♥