2 days away

Hej! Förlåt verkligen för dom två senaste dagarna. Har inte alls mått bra utom jag varit sjuk, mått lite illa och nej hade ingen större blogg lust. Men nu är jag frisk och mår bra.

Längtar tills imorn för att då slutar jag tidigt och sen ska jag iväg och shoppa! 
Efter det väntar Isabelle på mig och vi ska ha serie mys med pretty little liars och teen wolf, yeeey bäszzzta <3

Smink + kläder ska inköpas och självklart kommer jag att visa er sen vad jag har köpt! :)
Kram




Good day!

Hej haft en toppen dag idag! Började med att vi åkte till port 73 för att fixa naglarna och blev sjukt nöjd över resultatet! Efter så gick jag och mamma och klippte oss :) så nice! Sen gick vi till en resturang och åt taco tallrik! Mamma- dotter dag. 

När jag kom hem så skulle jag hämta mitt busskort och åka iväg till han. Så nu har vi varit några timmar, har ätit nu och nu väntar en massa läxor kram! 













Godmorgon!

Ska snart åka iväg men tänkte skriva lite om vad jag ska spendera mina pengar på den här månaden! 

- Det som måste inköpas är kläder kris nu när våren ska komma för har bara sommar/höst kläder. Allt från jeans och t-shirts, långärmade, basic kläder osv

- Sen så måste jag verkligen satsa på smink! Där vill jag ha allt nytt, puder, bronser, ögonskuggor, nya borstar, ny bb cream, mascara, concealer osv! 
Kram! 






Hejsvejs!

Kvällen har varit lugn och har mest spenderat tid på bloggen idag, har ändrat profilbilden och fler överraskningar är på ingång! ;) 

Under kvällen nu kommer det inte hända så mycket utom det blir nog ATG lägga sig framför tv:en. Kan ju rekommendera er på bloggen om det är något bra, fast kommer nog falla i sömn så trött som jag är.

Ska upp tidigt imorn till nagelsalongen med mammsen, vi båda fick det i julklappspresent så vi ska gå och göra det tillsammans :) jag ska nog göra vita toppar men vi får väl se kanske ångrar mig. 

Kul att ni lämnar kommentarer om tävlingar och frågestunder! Jag tycker att det är jätte kul och ni får gärna fortsätta med det :D





Om mig <3

Tänkte berätta lite mer om mig för att dela med mig mer om mig själv, bloggen runt omkring är inte så persnolig än men jag håller på att försöka fixa det!

Jag är 16 år och går på ett gymnasium här i Stockholm. Jag bor med min mamma, pappa och två syskon. Jag har en katt som heter Mojje som är min lilla prins, har också en pojkvän som jag har fått ganska nydligen. Min favorit affär är Bik Bok för att dom är väldigt "ja" i stilen. Typ "rocksöt" det är litte min stil en blandning utav båda skulle jag vilja säga. 
Jag älskar rihanna och hennes musik så henne brukar jag lyssna på rätt så mycket men även mycket house, avicii, nause osv. Sen har jag börjat tycka om Boyce avenue jätte mycket.

 En utav mina favorit ställen är Flen. Det är mitt andra hem kan man säga. Min farmor och farfar bor där och jag har växt upp och vi har en väldigt nära relation till varandra. Där kan man bara andas och ta det lugnt, gå till vattnet på kvällen vid bryggan och bara tänka. Ta cyckeln och bara cyckla en bit vart som helst bara för att du kan. Dricka varm oboy framför brasan och bara kunna få vara dig själv. Släppa all stress och bara vara glad :)

 Mina närmsta vänner är Isabelle, Felicia, Moa och Elin. Andra namn för dom är kaksmulan-Isabelle, Flisan-Felicia, Mao-Moa och Elajssen-Elin. Vet inte vad jag skulle vara idag om det inte vore för dom alla är så speciella och unika på sit sätt <3

Min favorit film är The mortal Instruments för att jag och filmen klickade xD Älskar allt som har med filmen att göra vilket jag har skrivit ett inlägg om redan!

Min passion är verkligen hundar kan inte få nog av dom. Förut var jag mer desperat och ville göra allt för att få en hund igen. Men nu har jag förstått vad som krävs och vad jag måste göra. Ska skaffa ett bra jobb och en bra bostad/miljö innan jag skaffar en för jag vill hundens bästa för att den ska kunna må så bra som möjligt :)

Älskar min Bondelid tjocktröja (som jag har på bilden) bor nästan i den, så mysig och underbar. Går alltid runt i den när jag fryser elr vill mysa i soffan med en film elr familjen. Den är köpt i Flen på lager 157 och den kostade 300kr, så sjukt nöjd!

 

Ravenswood

Åh har börjar älska den här serien mer och mer! Den är så bra och spännande och yes. Handlar om fem ungdomar som har hamnat i en viss pakt i den mystiska staden Ravenswood. Dom hamnar i en bil krasch och tjejen (Miranda) dör. Sen efter det händer en massa spännande saker mer ungdomarna och vem är det som dödade Lukes pappa? Vart kommer kniven ifrån? och vem är den mystiska killen i Ramys drömmar..? Så många frågor och längtar efter svar! 

Längtar till onsdag då nästa avsnitt kommer ut. Ni kan gå in på www.swefilmer.com och söka på seriens namn det har bara kommit ut 8 avsnitt än tror jag så om det låter spännande så har ni inte missat jätte mycket! 
Kram 





Godmorgon ❤️

Godmorgon! 

Vaknade lite senare idag eftersom jag är fortfarande en sjukling och är hemma idag med. Jag väldigt ont i kroppen och runt nacken. Idag tänkte jag bara ta det lugnt! Duscha, kolla på två avsnitt från ravenswood, göra en läxa och boka tid till nagelsalongen imorn. 

Ska äntligen fixa fina vita toppar igen! Det kommer bli så fint :D

Idag så firar jag och älsklingen 3 veckor tillsammans, tiden bara flyger vecka efter vecka och kan inte förstå att det är en hel månad nästa vecka :O tråkigtvis kan han inte komma idag eftersom han ska iväg med sin familj och åka skidor efter skolan. Han ska vara borta hela eftermiddagen och kommer hem sent på kvällen. Men vi skulle träffas imorgon så får vi fira då ^^

Nu tänkte jag äta frukost och tyvärr kan jag inte göra fattiga riddare eftersom vi inte har toast hemma -.- alltid nåt som fattas! Men vi får se vad det blir.
Kram






Fattiga riddare

Jag och min kompis Moa brukar oftast äta något när vi kommer hem till exempel om det är dåligt mat eller om vi är små hungriga. För några veckor sen så sa Moa att vi skulle prova på fattiga riddare men jag var lite skeptisk över det eftersom jag hat aldrig ättit det förut. Men hon gjorde i ordning allt och resultatet blev fantastiskt! Det var jätte gott verkligen och det måste göras om fler gånger. 

Recept:
• toastbröd (så många du vill ha)
• 2 st ägg
• 1.5 dl mjöl 
• socker
• kanel
• smör

Gör såhär: 
1. Rör ihop ägg och mjöl till en jämn smet.

2. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa smeten helt slätt.

3. Doppa bröden i smeten ganska länge så att de suger upp den ordentligt.

4. Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör.

5. Strö över socker och kanel och servera. Stek brödskivorna i smöret.

Fattiga riddare skulle passa perfekt till frukost, mellanmål efter skolan och om man skulle vara hungrig nån kväll och orkar inte göra nån speciell mat.

Hoppas det smakar!
Kram










Things i want ❤️

Det här är några saker som jag verkligen vill ha nu till våren verkligen. Har länge funderat på obey kepsen dom är så himla fina och det är så snyggt att bara ha till nån simpel outfit egentligen.

• obey keps
• obey kläder 
• IPhone 5s
• raybans

Ska nog satsa på det här till våren men först måste en massa kläder köpas in längtar toll mitt presentkort som ska komma om 4-5 dagar! Sen så blir det en massa vår shopping och tycker att det här skulle vara så perfekt ❤️





Godnatt ❤️




Dålig dag blir bäst ❤️

Sjukling här :/ gick hem tidigare från skolan eftersom jag inte mådde bra. Mår fortfarande inte så bra. Men när älsklingen kom förbi med en ben och Jerry cockie dough + min favorit energi dryck så åhhhh vad dagen blev räddad! (Den blev redan räddad så fort han kom in genom dörren) ❤️ 

Så min eftermiddag + kväll har varit bäst. Hann se 2 avsnitt utav the originals och det är verkligen grymt spännande nu! 

Imorn så kommer det mer uppdatering så håll utkik kram ❤️






Tonight

Mysdag med Kaksmulan. Haft en riktig mysig tjejkväll med Isabelle, kom hem till henne och vi åt en god mellis och sen så bakade vi cockie dough! Så otroligt gott :D kvällen slutade med att hon och jag pratade väldigt mycket om allt. Behövdes verkligen vi båda hade mycket på hjärtat! 

Nu är jag hemma och har precis fixat mig o ska strax sova. Imorn väntas en lång dag framför mig. Kram! ❤️




Helgen ❤️

Jag är vaken nu och jag vet inte vad jag ska hitta på. Allt är upp och ner och vet inte vad. Haft mycket funderingar på sista tiden om framtiden. Vad jag vill göra, hur det kommer att bli och hur det kommer att vara... Men just nu tycker jag att det är viktigt att fokusera på nuet. Så det är det jag ska göra! 

I fredags så åkte jag hem till min underbara pojkvän och sov över hos honom. På morgonen gick jag hem tidigt pga att han skulle iväg. 

Senare mot kvällen mötte jag upp Melani och Isabelle och vi gick hem till Melani för att ha en serie kväll. Pretty little liars, teen wolf och samt en film som hette Carrie. Ja vi har vår lilla tradition med smält choklad och frukt så självklart så hade vi myskväll med det❤️ 

Idag när jag kom hem åt jag lunch och städade min garderob så nu är det snyggt och prydligt där inne, sen kom Felicia men hon gick hem mot kvällen!
Hoppas ni kan sova gott, kram!